Ακόμα περισσότεροι θρύλοι στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης

Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: Liverpool FC Official Site



Αρκετοί πρώην αστέρες - θρύλοι του Άνφιλντ επιβεβαίωσαν ότι θα δώσουν το παρόν στον εναρκτήριο αγώνα εναντίον των θρύλων της Ρεάλ Μαδρίτης, αργότερα μέσα στο μήνα.

Οι Sander Westerveld, Jason McAteer, Rob Jones, Steve McManaman, Patrik Berger, Jerzy Dudek, Craig Bellamy, Salif Diao, Steve Harkness, Bjorn Tore Kvarme, Abel Xavier, Stephane Henchoz και David Thompson θα παραταχθούν με τους Luis Garcia, Vladimir Smicer, Robbie Fowler, Michael Owen, Harry Kewell και Jamie Carragher.

Οι θρύλοι, με προπονητή τον Ian Rush, θα παίξουν εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο τους επίσημο αγώνα, στο Μπερναμπέου, την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι ισπανοί γίγαντες έχουν επιβεβαιώσει πως ονόματα όπως οι Roberto Carlos, Fernando Hierro, Claude Makelele και Emilio Butragueño θα συμμετάσχουν στον αγώνα.

Ο αγώνας, που θα περιλαμβάνει και επαναληπτικό, θα συγκεντρώσει χρήματα για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και των 2 ομάδων.

Όλα τα έσοδα από αυτό το παιχνίδι, θα δωθούν στο ίδρυμα της Ρεάλ, το οποίο αναπτύσει και παραδίδει κοινωνικά και πολιτιστικά προγράμματα ευαισθητοποίησης στην Ισπανία, αλλά και στο εξωτερικό.

Τα έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν παιδιά από το πρόγραμμα «Προωθώντας τη σχολική επιτυχία», το οποίο διεξάγεται από τον ισπανικό Ερυθρό Σταυρό, με το σλόγκαν «Το εισιτήριό σας, το μέλλον τους».


Το επαναληπτικό παιχνίδι, θα μαζέψει χρήματα για το ίδρυμα της Λίβερπουλ. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα βοηθήσουν το ίδρυμα να δημιουργήσει μια σειρά από δραστηριότητες που εμπνέουν τους ανθρώπους όλων των ηλικιών να κάνουν θετικές αλλαγές για τους εαυτούς τους, αλλά και για τις κοινότητές τους. 
Share on Google Plus

About Maria Alexandropoulou

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.