Η FSG ετοιμάζεται να πουλήσει τη Liverpool FC (;)

Σύμφωνα με φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες, η Fenway Sports Groups (FSG) είναι έτοιμη να πουλήσει τη Liverpool και αν βρεθεί κάποια ικανοποιητική πρόταση, θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις!

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες της ομάδας, παρότι προχωρούν κανονικά τα έργα για την επέκταση του Main Stand του Anfield, δε θα πουν όχι σε κάποια καλή πρόταση σοβαρού επενδυτή, γεγονός που θα μπορούσε να σχετίζεται με τη "χαλάρωση" που αναμένεται να υπάρξει στους κανόνες του FFP (Financial Fair Play).

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανός επενδυτής έχει βρεθεί, αλλά είναι  πάνω στη διοίκηση αν το θέμα θα προχωρήσει. Ωστόσο, αυτός που θα αναλάβει τη Liverpool θα πρέπει να συμβιβαστεί και με την πολιτική της FSG. Τι σημαίνει αυτό; Το μεταγραφικό μπάτζετ δε θα μπορεί να μειώνεται σε σχέση με αυτό που υπάρχει τώρα, η μεταγραφική πολιτική..."αγοράζω νεαρούς εξελίξιμους παίκτες", δε θα μπορεί να αλλάξει και γενικότερα αλλαγές στην ομάδα θα γίνονται μόνο με την έγκριση των Αμερικανών! Αν όλα αυτά ισχύουν ή όχι, θα το δούμε σύντομα!

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.