O Ibe εξηγεί την πρόωρη επιστροφή στις προπονήσεις!

Ο Ibe υποσχέθηκε ότι η καλή πρώτη σεζόν του στο Anfield είναι μόνο η αρχή και είναι έτοιμος να κάνει ''θόρυβο'' την σεζόν που μας έρχεται!
O 19χρονος, πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στην Derby County, έχοντας παραχωρηθεί δανεικός για μια σεζόν! Ωστόσο οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού στον iPro Stadium τράβηξαν την προσοχή του Brendan Rodgers, o οποίος διέκοψε τον δανεισμό του και τον έφερε στο Melwood, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα της Liverpool!
Ο νεαρός θα μπορούσε να έχει συνεισφέρει ακόμη περισσότερο, αν δεν είχε μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έναν μήνα λόγω τραυματισμού!
Παρά το γεγονός ότι κατάφερε να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα της Liverpool, στην οποία ανήκει από τα 16 του, ο Ibe δεν αναπαύεται στις δάφνες του, ήδη δουλεύει πάνω στο τελείωμα των φάσεων προσπαθώντας να βελτιώσει την ικανότητα του στο σκοράρισμα και θα συνεχίσει να δουλεύει κατά την διάρκεια του καλοκαιρινού break, για να πετύχει τον στόχο του!
''Αυτή ελπίζω να είναι μόνο η αρχή'' δήλωσε ο νεαρός winger στο επίσημο περιοδικό της ομάδας!
''Θέλω να παίξω πολλά παιχνίδια και να αγωνιστώ στο Champions League! Αλλά ξέρω ότι πρέπει να πετυχαίνω γκολ! Καταλαβαίνω ότι φέτος δεν σκοράραμε αρκετά, όταν σκοράρεις είναι πιο εύκολο να κερδίσεις! Και από προσωπική μου οπτική, όταν σκοράρεις, είναι πιο δύσκολο να σε αφήσει έξω ο προπονητής''
Όσον αφορά τα καλοκαιρινά του σχέδια, δήλωσε:
"Θα κάνω λίγες διακοπές στο εξωτερικό για να φορτίσω τις μπαταρίες μου όσο αυτό είναι δυνατό και θα επιστρέψω νωρίς!
Θα δουλέψω στην ικανότητα μου στο σουτ με τον Alex Inglethorpe! Ξέρω ότι πρέπει να βελτιώσω κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου! Θέλω να δώσω στον εαυτό μου κάθε ελπίδα να ξεκινήσω φορμαρισμένος την επόμενη σεζόν!
Δεν θεωρώ την θέση μου δεδομένη ούτε ότι είμαι ήδη "εντεκαδάτος" παίχτης απλά επειδή υπέγραψα νέο συμβόλαιο"
Επίσης, για τα προσόντα που έδειξε, όπως η φυσική του κατάσταση, επιμένει ότι είναι φυσικά χαρίσματα!
"Ευτυχώς γεννήθηκα έτσι! Πολλοί παίχτες δουλεύουν ώρες στο γυμναστήριο για να αποκτήσουν φυσική κατάσταση και το καταλαβαίνω επειδή η Premier League είναι ένα πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα!''

Άρθρο από:www.liverpoolfc.com
Επιμέλεια-Μετάφραση: Δημήτρης Γκουτρίδης
Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.