Λαλλάνα: "Ενθουσιασμένοι όσο οι οπαδοί μας"


Οι παίκτες της Λίβερπουλ είναι όσο ενθουσιασμένοι όσο οι περισσότεροι οπαδοί της για τις μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού, σύμφωνα με τον Άνταμ Λαλλάνα.

Η τελευταία κίνηση, αυτή του Ναθάνιελ Κλάιν, είναι μία "τεράστια μεταγραφή" για τον σύλλογο όπως πιστεύει ο Λαλλάνα και βλέπει τον Κλάιν ως τον αμυντικό που δεν θες να έχεις αντίπαλο.

Ο Λαλλάνα ήταν από τους τρεις παίκτες των Αγίων που ήρθαν ένα χρόνο πριν από αυτόν κι όπως αποκάλυψε ο Κλάιν, είχε μιλήσει με τον φίλο του για την προοπτική να πάει στην Λίβερπουλ κι ο Λαλλάνα εξήγησε ότι οι δυο τους πέρασαν μέρος του καλοκαιριού μαζί στις ΗΠΑ.

Ο Λαλλάνα είπε: "Μίλησα μαζί του και βασικά ήμασταν σε διακοπές για λίγο αυτό το καλοκαίρι στην Αμερική. Κατάφερα να του μιλήσω εκεί και κατά κάποιο τρόπο ήξερα ότι ήταν πολύ πιθανό να συμβεί.

"Ήλπιζε ότι η υπόθεση θα ολοκληρωνόταν θετικά.

"Η Λίβερπουλ εξηγείται. Όλος ο κόσμος γνωρίζει για την Λίβερπουλ. Του είπα ότι ήλπιζα πως θα έκλεινε, καθώς θα ήταν το ιδανικό μέρος για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο, ειδικά υπό την καθοδήγηση του Μπρένταν Ρότζερς."

Οι δύο σεζόν του Κλάιν στο Σεντ Μέρι'ς έδειξαν σημαντική βελτίωση, με τον 24χρονο να κερδίζει μια κλήση στην Εθνική Αγγλίας τον περασμένο Οκτώβρη.

Ο Λαλλάνα επίσης δήλωσε: "Είναι μια τεράστια μεταγραφή για μας. Έπαιξα μαζί του για δύο χρόνια στην Σαουθάμπτον και από τότε που τον υπέγραψαν έχει καταφέρει πολλά.

"Η τελευταία του σεζόν ήταν προφανώς η καλύτερη στην Σαουθάμπτον, κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας και είναι μόνιμα βασικός από τότε.

"Το ότι πείστηκε να υπογράψει στην Λίβερπουλ -καθώς είμαι σίγουρος ότι θα τον ήθελαν κι άλλες κορυφαίες ομάδες- είναι ένα μεγάλο χτύπημα για μας.

"Σε φάσεις ένας εναντίον ενός αμυντικά είναι το μπακ που δεν θες να βρεθείς αντιμέτωπος μαζί του.

"Εκτός γηπέδου θα ταιριάξει απόλυτα. Είναι αρκετά ήσυχος και του αρέσει να ασχολείται με το πόδοσφαιρό του, αλλά είναι εξαιρετικό παλικάρι και γνωρίζοντας τα αποδυτήρια της Λίβερπουλ, θα ταιριάξει τέλεια."

Η μεταγραφή του Κλάιν αντιπροσωπεύει τον έκτο νέο παίκτης της Λίβερπουλ αυτό το καλοκαίρι -μετά τους Μίλνερ, Φιρμίνο, Ινγκς, Γκόμεζ και Μπόγκνταν- και ο Λαλλάνα ελπίζει ότι οι προσθήκες θα βοηθήσουν την Λίβερπουλ την νέα σεζόν.

"Οι μεταγραφές μέχρι στιγμής είναι σπουδαίες," δήλωσε. "Είναι ο Φιρμίνο, ο Μίλνερ, ο Ινγκς και τώρα ο Κλάιν, όπως και οι Γκόμεζ και Μπόγκνταν. Είναι μια εξαιρετική ποικιλία και μαζί με αυτούς που έχουμε ήδη, ελπίζω ότι θα είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός για να πετύχουμε.

"Πιστεύω ότι όλοι περιμένουν να γυρίσουν πίσω. Θα έχουμε ένα εξαιρετικό τουρ, αλλά έχουμε ακόμα μερικές μέρες διακοπών, τις οποίες θα απολαύσουμε γιατί η σεζόν θα είναι δύσκολη και μακριά."

Την ώρα που κάποιοι συνάδελφοί του μοιράζοντας τις καλοκαιρινές τους στιγμές μέσω τον μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η προσοχή του Λαλλάνα έχει στραφεί στο σπίτι του, αφού η γυναίκα του γέννησε το δεύτερο παιδί του πριν ένα μήνα.

"Μόλις απέκτησα ένα δεύτερο αγοράκι -η γυναίκα μου γέννησε στις 2 Ιουνίου. Οπότε είμαι αρκετά γεμάτος, έχοντας να φροντίσω το τάισμα και επίσης την ψυχαγωγία του τριάχρονου παιδιού μου.

"Έχει πολύ πλάκα. Υπάρχουν κάποιες νύχτες που δεν κοιμάμαι, αλλά δεν είναι υπερβολικά πολλές."

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.