Ρότζερς:" Ήμασταν πολύ καλοί"

Eυχαριστημένος από την ομάδα του παρουσιάστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς, μετά το τέλος του αγώνα με την Thai All Stars, την οποία μάλιστα συγχάρηκε για την καλή της εμφάνιση.


"Παίξαμε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες και στα δύο ημίχρονα. Όλοι έπαιξαν πολύ καλά, αν και στο δεύτερο μέρος οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν πολύ καλές. Η ομάδα της Ταϊλάνδης ήταν πολύ δύσκολη για εμάς, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι για όσα πετύχαμε στο πρώτο μας παιχνίδι."

"Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς μια ευκαιρία να ανακτήσουμε ξανά καλή φυσική κατάσταση, αλλά και να προετοιμαστούμε σε θέματα τακτικής. Έτσι, στα πρώτα 20 λεπτά κάθε ημιχρόνου, εφαρμόσαμε πρέσινγκ και μετά κοιτάξαμε να αμυνθούμε λίγο περισσότερο. Αυτές είναι καταστάσεις που θα βρούμε στην Πρέμιερ Λίγκ."

"Ο Ντίβοκ (Οριγκί) ήταν πολύ καλός. Έκανε εξαιρετικές κινήσεις και είχε ευκαιρίες που προφανώς θα μπορούσε να σκοράρει, όμως ήταν πολύ θετικός και όπως είδατε εξαιρετικός στον αέρα. Ο Λάζαρ (Μάρκοβιτς) έπαιξε πίσω από τους επιθετικούς και τα πήγε πολύ καλά, κάνοντας και ένα ωραίο τελείωμα."

"Ο Μάρκοβιτς είναι μόλις 21 και είναι δύσκολο τόσο μικροί παίκτες να προσαρμοστούν γρήγορα. Ελπίζω ότι αυτή τη σεζόν θα τα πάει καλύτερα."

"Είμαι ευχαριστημένος με όλους τους παίκτες. Ο Κλάιν ήταν εξαιρετικός, πολύ καλός και ο Γκόμεζ, ενώ με άνεση έπαιξε και ο Μπογκντάν."

"Ο Τεϊσέιρα ήταν εξαιρετικός. Έχει εμπειρία από τη θητεία του στην Μπράιτον και ευτυχώς για εμάς υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στη πρώτη ομάδα."

Για το πώς η Λίβερπουλ θα φέρει το παιχνίδι της στο επόμενο επίπεδο, είπε:

"Πρώτα απ' όλα αυτή είναι η προετοιμασία μας, για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Η πόρτα της περασμένης σεζόν έχει κλείσει και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είμαι ικανοποιημένος με την ποιότητα και τη δουλειά των παικτών μου. Θα ανέβουμε επίπεδο όλοι μαζί σαν ομάδα και θα δουλέψουμε σε αυτό, γιατί έχουμε φέρει ποιοτικούς παίκτες."


Για το πόσο θετικό είναι να πηγαίνει μια ομάδα σε διαφορετικά μέρη:



"Υπάρχουν πάντα θετικά και αρνητικά όταν ταξιδεύεις τόσο μακριά. Εμείς επικεντρωνόμαστε στα θετικά. Παίρνουμε όλα τα θετικά στοιχεία του να είμαστε συνέχεια όλοι μαζί. Δεν είναι κακό που ταξιδεύουμε στο Μπανγκόκ και στην Αυστραλία, γιατί αυτές είναι χώρες που μας υποστηρίζουν και είναι χαρά μας να πηγαίνουμε εκεί. Πριν φύγουμε θα ήθελα να πω ότι η θετική ενέργεια που εισπράττουμε από αυτούς τους ανθρώπους εδώ στην Ταϊλάνδη μας διασκεδάζει, άρα όλοι εμείς και οι δημοσιογράφοι που έχουν ταξιδέψει εδώ, σας ευχαριστούμε πολύ."

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης


Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.