Ανεπίσημη πρώτη για την ανανεωμένη Λίβερπουλ!

Επιμέλεια: Τάσος Ζαννής
Pre-season Tour 2015/2016 - Προετοιμασία

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε την φετινή της προσπάθεια, όντας πλήρως ανανεωμένη, με πρώτη της στάση στο τουρ, την Ταϊλάνδη, όπου νίκησε την επίλεκτη ομάδα με 4-0.

Πολλά νέα πρόσωπα στις τάξεις των κόκκινων, εντυπωσίασε ο Τεϊξέιρα. Η δράση συνεχίζεται την Παρασκευή, με την ομάδα να οδεύει προς Αυστραλία και να αντιμετωπίζει την Brisbane Roar.





Νέα σεζόν, νέα πρόσωπα, ίδιο πάθος. Το Pre-season Tour της Λίβερπουλ ξεκίνησε φέτος από την Ταϊλάνδη και η ομάδα έδωσε το πρώτο της φιλικό για τη νέα σεζόν. Χρησιμοποιήθηκαν 22 παίκτες (11 στο ένα ημίχρονο, 11 στο δεύτερο) και υπήρχε αρκετή όρεξη από όλους!


Ο Μπογκτνάν ξεκίνησε στο πρώτο μέρος μαζί με τους Ίνγκς και Γκόμεζ, ενώ στην επανάληψη πέρασαν οι Κλάιν, Μίλνερ και Ορίτζι.

Το ματς

Η ώρα στην Ελλάδα ήταν 16:00, ενώ στο Μπανγκόκ το ρολόι έδειχνε 20:00. Αρκετή ζέστη και υγρασία τα χαρακτηριστικά του καιρού, ωστόσο δεν έδειξαν να επηρεάζουν τους παίκτες της Λίβερπουλ.

Δεν χρειάστηκαν πολλές αναγνωριστικές πάσες μεταξύ των κόκκινων και μόλις στο 3' ο Μάρκοβιτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ρότζερς, η οποία συνέχιζε να πιέζει για το δεύτερο γκολ.


Οι ευκαιρίες υπήρχαν αλλά, καθώς κυλούσε ο χρόνος, η Λίβερπουλ έμοιαζε να μην... βιαζόταν. Ίνγκς και Ρόσιτερ εκ των πρωταγωνιστών των φάσεων. Και λίγο πριν την ανάπαυλα, ήρθε και το 0-2 από τον Σακό, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από το κόρνερ του Τεϊξέιρα.

Άλλη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, άλλη στο δεύτερο η Λίβερπουλ. Κυριολεκτικά. Κι αυτό γιατί ο Ρότζερς θέλει να δει όλους τους παίκτες να παίζουν για να αρχίζει να σκέφτεται τακτικές ενόψει της νέας περιόδου.


Τον αρχικό ήλιο ήρθε να διαδεχτεί η καταρρακτώδης βροχή στη Μπανγκόκ, ωστόσο, και πάλι τα καιρικά φαινόμενα δεν επηρέασαν τους κόκκινους, οι οποίοι ξεχύθηκαν στην επίθεση και ο Λαλάνα, μετά από ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ασίστ-ραμπόνα του Χέντερσον, έκανε το 0-3 στο 53'.



Η ομάδα του Β' ημιχρόνου, έμοιαζε να παίζει πιο οργανωμένα. Ο Ορίτζι (είχε δύο δοκάρια στο 67' και 75') ήταν ο εκφραστής της επιθετικής γραμμής των κόκκινων, με τον Μίλνερ πίσω του και τους Ίνγκς και Λαλάνα στα άκρα.


Ο Μινιολέ πραγματοποίησε για πρώτη φορά στο ματς επέμβαση στο 77' και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Η βροχή δυσκόλευε την ανάπτυξη του παιχνιδιού και πλέον οι... λακούβες έκαναν την εμφάνισή τους, καθυστερώντας τον ρυθμό.

Ωστόσο, η ομάδα του Ρότζερς κατάφερε να πετύχει άλλο ένα γκολ πριν τη λήξη, με τον Ορίτζι να πετυχαίνει (δικαιωματικά) το 0-4 με δυνατή κεφαλιά από τη καρδιά της περιοχής (γκολ αντίστοιχο του Σακό στο 0-2).

Σχόλιο

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Λίβερπουλ στο πρώτο της τεστ ενόψει της νέας σεζόν. Κυριάρχησε σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού, θετικοί οι περισσότεροι νέοι, ενώ Μπογκντάν (στο πρώτο) και Μινιολέ (στο δεύτερο μέρος) δεν ανησύχησαν καθόλου.

Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ (Α' ημίχρονο): Μπογκντάν, Γκόμεζ, Τουρέ, Σακό, Γουίσντομ, Λέιβα, Ρόσιτερ, Τεϊξέιρα, Μάρκοβιτς, Ίνγκς, Λάμπερτ

Λίβερπουλ (Β' ημίχρονο): Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτέλ, Λόβρεν, Μαγκουάιρ, Άλεν, Χέντερσον, Μίλνερ, Άιμπ, Λαλάνα, Ορίτζι

Το γκολ του Μαρκοβιτς.(Δημος)
Posted by Liverpool Fans.gr on Tuesday, 14 July 2015

Το δεύτερο γκολ της ομαδας μας από τον Μαμαντου Σακο.(Δήμος)
Posted by Liverpool Fans.gr on Tuesday, 14 July 2015

Το γκολ του Ανταμ Λαλανα.(Δήμος)
Posted by Liverpool Fans.gr on Tuesday, 14 July 2015

Το γκολ του Οριτζι (Δήμος)
Posted by Liverpool Fans.gr on Tuesday, 14 July 2015

The moment #LFC lifted the true Super Trophy after the Rajamangala Stadium here in Bangkok. #LFCTour
Posted by Liverpool FC on Tuesday, 14 July 2015

#LFC fan Kannapat, aged 18 months from Bangkok, shows us his moves after an #LFC victory here at the Rajamangala stadium...#MyFirstLFCGame #LFCTour
Posted by Liverpool FC on Tuesday, 14 July 2015


Did you see this fantastic rabona assist by #LFC captain Jordan Henderson last night? Definitely worth another look. Visit http://www.lfctour.com/watch to see every kick of pre-season.
Posted by Liverpool FC on Wednesday, 15 July 2015
Share on Google Plus

About Τάσος Ζαννής

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.