Τι τρέχει με την επίθεση;


Το κομμάτι επίθεση είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο "hot" για τη φετινή Λίβερπουλ και πολλά σενάρια έχουν ακουστεί για επιθετικούς που έρχονται, κάποιους που φεύγουν, αλλά και κάποιους που ήρθαν ήδη!

Για να δούμε όμως πάνω κάτω τι συμβαίνει με κάθε περίπτωση ξεχωριστά ώστε να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα:

Daniel Sturridge: Το αστέρι των Κόκκινων στην επίθεση δυστυχώς πέρσι ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς συνεχόμενους σοβαρούς τραυματισμούς. Ωστόσο η αποθεραπεία του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και παρότι αναμένεται να χάσει το αρχικό στάδιο του πρωταθλήματος, υπολογίζεται πως μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα έχει μπει σε φουλ ρυθμούς, ώστε να επιστρέψει κανονικά!

Mario Balotelli: Ο Ιταλός μετά την κάκιστη πρώτη σεζόν έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του από τον Μπρένταν Ρότζερς και αναμένεται να παραχωρήθει. Βέβαια ο υψηλός μισθός του που αγγίζει τις 100.000 λίρες τη βδομάδα αποτελεί απαγορευτικό για ορισμένες ομάδες που τον έχουν στη λίστα τους, με αποτέλεσμα αν δεν καταφέρει να πωληθεί, να δοθεί τουλάχιστον ως δανεικός.

Danny Ings: Συμφωνία με τον Άγγλο φορ υπάρχει, ωστόσο τα τροφεία του έχουν αυξηθεί φτάνοντας το ποσό των 8 εκατ. λιρών, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση της μετακίνησής του στο Άνφιλντ να καθυστερεί. Παρόλ'αυτά  ο παίχτης αναμένεται να μεταβεί μέσα στη βδομάδα στο Μέλγουντ για να ξεκινήσει προπονήσεις, μιας και αποφάσισε να μειώσει τις διακοπές του για να μπει νωρίτερα στην προετοιμασία! Η μεταγραφή, παρά την καθυστέρησή της δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Fabio Borini: Ο Ιταλός αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Πιο κοντά από όλους τους μνηστήρες ήταν μέχρι πρότινος η Λάτσιο, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις έχουν παγώσει για την ώρα. Το ποσό που ζητά η Λίβερπουλ αγγίζει τις 8 εκατ. λίρες.

Christian Benteke: Ο Βέλγος είναι πλέον για τα καλά ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, όμως το ποσό που ζητά έως τώρα η Βίλα δεν πρόκειται με τίποτα να
διευκολύνει τα πράγματα. Η Λίβερπουλ λογαριάζει μια πρόταση γύρω στα 22.000.000 λίρες, ενώ οι Χωριάτες ζητούν 10 παραπάνω. Σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ βέβαια, ο Μπεντέκε ζήτησε από τον Τιμ Σέργουντ να βρεθούν αυτές τις μέρες για να του επισημάνει την πρόθεσή του να πάρει μεταγραφή. Επομένως, οι επομένες επαφές θα είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση ή μη της μεταγραφής του στο Άνφιλντ.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως ο Ρίκι Λάμπερτ επίσης δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του Ρότζερς για τη νέα σεζόν και η ομάδα περιμένει προτάσεις, ενώ ακούγεται και το ενδεχόμενο να αποτελέσει αντάλλαγμα στη μεταγραφή του Μπεντέκε.


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγές: Liverpool Echo, James Pearce
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.