Η "ακτινογραφία" των "κόκκινων"

Με το δεξί άρχισε τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ, χάρη σε μια "βολίδα" του Φιλίπε Κουτίνιο στο 86' που πάγωσε το Μπριτάνια. Η εμφάνιση, ίσως και δικαιολογημένα μιας και μιλάμε για μήνα Αύγουστο, δεν ήταν και η καλύτερη, όμως στο τέλος της μέρας αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Ας δούμε πώς τα πήγε κάθε παίκτης των "κόκκινων" ξεχωριστά.


Σιμόν Μινιολέ: Ήταν εκεί όταν χρειάστηκε ο Βέλγος, με σωστές αντιδράσεις και εξόδους. Εξουδετέρωσε τους λίγους κινδύνους που δημιούργησε η Στόουκ με μια πειστική εμφάνιση.

Βαθμολογία: 7

Νάθανιελ Κλάιν: Θετική εμφάνιση για τον 24χρονο μπακ της Λίβερπουλ, ο οποίος ήταν καλός αμυντικά και δεν υπέπεσε σε λάθη. Εξαφάνισε τον Αφελάι και πήρε σωστές αποφάσεις.

Βαθμολογία:7

Τζο Γκόμεζ: Δύσκολο ντεμπούτο για τον νεαρό αμυντικό, που αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα με τον Γουόλτερς, ο οποίος τον κέρδισε στις περισσότερες μονομαχίες τους. Έκανε πάντως σωστές μεταβιβάσεις και πήρε μια πρώτη εμπειρία για το τι εστί Πρέμιερ Λιγκ. Αναμένεται καλύτερος στη συνέχεια.

Βαθμολογία:6

Μάρτιν Σκρτελ: Σταθερός ο Σλοβάκος, ο οποίος κέρδισε τη μονομαχία με τον Ντιούφ. Έκανε κάποιες κακές πάσες προς τα πίσω που ανάγκασαν τον Μινιολέ σε "τυφλές" απομακρύνσεις αλλά γενικά ήταν πολύ καλός.

Βαθμολογία:7

Ντέγιαν Λόβρεν: Η καλύτερη εμφάνιση του Κροάτη με τη φανέλα της Λίβερπουλ! Κέρδισε όλες τις μονομαχίες του και ήταν ανίκητος στην αέρα. Άμα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο, θα δώσει λύσεις. Ήταν σίγουρα ο MVP του αγώνα.

Βαθμολογία:8.5

Τζόρνταν Χέντερσον: Στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως πρώτος αρχηγός της Λίβερπουλ πήγε καλά, χωρίς να κάνει κάτι το εξωπραγματικό. Είχε ενέργεια, αλλά οι μεταβιβάσεις του δεν ήταν οι καλύτερες.

Βαθμολογία:7

Τζέιμς Μίλνερ: Έδωσε σιγουριά και εμπειρία στο κέντρο των "κόκκινων". Έκανε πολλές δουλειές στο γήπεδο και δείχνει όντως να είναι μια μεταγραφή ουσίας από τον Ρότζερς.

Βαθμολογία:7

Φιλίπε Κουτίνιο: Δε του βγήκαν πολλές ενέργειες στο ματς, φρόντισε και η Στόουκ για αυτό, αλλά για τον Βραζιλιάνο μια στιγμή αδράνειας αρκεί για να κάνει τα... "μαγικά" του. Τρομερό γκολ από τον Κουτίνιο που δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Βαθμολογία:7,5

Τζόρντον Άιμπ: Καλύτερο περιμένουμε τον νεαρό εξτρέμ στα επόμενα παιχνίδια, αφού πραγματικά δε του βγήκε τίποτα στο ματς. Χωρίς φαντασία το παιχνίδι του και με αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες για ντρίπλα.

Βαθμολογία:5,5

Άνταμ Λαλάνα: Κακός και καθόλου δημιουργικός ήταν και ο Άνταμ Λαλάνα. Ο 28χρονος έτρεξε πολύ, αλλά ήταν αναποτελεσματικός, με συνέπεια να γίνει για ακόμη μια φορά πρώτος αλλαγή.

Βαθμολογία:6

Κρίστιαν Μπεντέκε: Έτρεξε, έδειξε διάθεση, αλλά δε τροφοδοτήθηκε σωστά. Δε του παρουσιάστηκε κάποια κλασσική ευκαιρία για γκολ και περιμένουμε να τον δούμε σε παιχνίδια που η ομάδα θα είναι πιο δημιουργική.

Βαθμολογία:6,5

Eμρέ Τσαν: Πέρασε στο παιχνίδι στο 60' και άλλαξε πολλά προς το καλύτερο στο χώρο του κέντρου. Έδειξε την ποιότητά του και έστειλε μήνυμα στον Ρότζερς ότι αξίζει να παίξει βασικός.

Βαθμολογία:8

Ρομπέρτο Φιρμίνο: Μπήκε αργά στο ματς και δε πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Βαθμολογία:6

Eπιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.