"Πίτα" ο σύνδεσμος Θεσσαλονίκης - "Κατάληψη" sports cafe στην Κύπρο!

Κάποιοι δεν κατάλαβαν από...Αύγουστο! Οι οπαδοί της Λίβερπουλ σε Θεσσαλονίκη, Λεμεσό και Λευκωσία άφησαν κατά μέρους τις διακοπές, και συγκεντρώθηκαν γεμάτοι αισιοδοξία, χαρά και αγωνία, για να δουν παρέα το παιχνίδι της ομάδας! Δείτε πως!


   Το ημερολόγιο γυρίζει στις 9 του Αυγούστου. Ο κόσμος προσπαθεί να βρει μια ευκαιρία να αποδράσει, έστω για λίγες ημέρες, και να ξεκουραστεί. Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ, όμως, προσπαθούν να βρουν τηλεόραση και καλή παρέα για να απολαύσουν την καψούρα τους! 

Θεσσαλονίκη



Ούτε το πιο αισιόδοξο μέλος του Δ.Σ. δεν περίμενε τέτοια προσέλευση κόσμου στο σύνδεσμο της συμπρωτεύουσας. Η πρεμιέρα έχει πάντα ενδιαφέρον, όμως η φετινή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με ένα...sold out από νωρίς στη Σταυρούπολη. Περισσότερα από 40 μέλη και μη, κάθε ηλικίας, Έλληνες και... ξένοι, επανασυνδέθηκαν μετά από την καλοκαιρινή αποχή και έστειλαν τη θετική τους ενέργεια στην ομάδα. Πλάκες, πειράγματα, αγωνία όσο η Λίβερπουλ δεν έβρισκε το γκολ, πανηγυρισμοί και φυσικά άφθονη μπύρα που συνόδευε τις γεμάτες ένταση στιγμές.

 Κύπρος


Οργανωμένη, προετοιμασμένη, και μάλιστα άριστα, εν όψει πρεμιέρας απέδειξε πως ήταν η Μεγαλόνησος. Οι Κύπριοι φίλοι της Λίβερπουλ συγκεντρώθηκαν σε Λεμεσό και Λευκωσία, κάνοντας "κατάληψη" σε δύο Sports Cafe! Πιο συγκεκριμένα, από νωρίς γέμισε το Barlays bar and grill στη Λεμεσό, που...στολίστηκε με σημαίες της Λίβερπουλ και κυριεύθηκε από κόκκινο χρώμα! 
Οπαδοί της ομάδας και στη Λευκωσία, στο City Pride, ήπιαν την μπύρα τους στο όνομα του Φιλίπε Κουτίνιο. Και για του λόγου το αληθές: 








Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.