Όσα μάθαμε από τη νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στη Μπόρνμουθ

To 2/2 έκανε η Λίβερπουλ απέναντι στη Μπόρνμουθ, δίνοντας λίγη χαρά στον κόσμο του Άνφιλντ - κυρίως με το αποτέλεσμα - που πήγε να παρακολουθήσει την ομάδα του. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα τα σημαντικότερα θέματα προς συζήτηση από την αγχωτική νίκη των "κόκκινων".



                                                          Κρίστιαν Μπεντέκε
Μήπως οι περσινές άστοχες επιλογές για την ενίσχυση της επίθεσης σταματούν στον Βέλγο στράικερ; Νωρίς να πούμε με σιγουριά, όμως ο Μπεντέκε έδωσε ελπίδα και αισιοδοξία. Συμμετείχε στην προσπάθεια για δημιουργία ευκαιριών, κέρδισε μονομαχίες, έτρεξε και το κυριότερο σκόραρε. Όλα αυτά μόλις στη πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό του Άνφιλντ, η οποία θα μπορούσε να συνοδευτεί και από δεύτερο τέρμα, αν σημάδευε καλύτερα στο 90'.

                                     
                                                     Άνταμ Λαλάνα
Θετικός και ουσιαστικός μετά από καιρό ο Άγγλος μέσος. Κουβάλησε μπάλα, κέρδισε φάουλ και κατοχές, και διασώθηκε από μια μέτρια ομαδική εμφάνιση. Ακόμα δε μοιάζει με μεταγραφή 25 εκατομμυρίων πάντως. Ίσως στο Έμιρεϊτς να χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί ο Τσαν στη θέση του, αφού δε τέτοιες έδρες χρειάζεται ένα καθαρό αμυντικό χαφ.


                                                       Τζόρντον Άιμπ
Μπορεί να μη βρίσκεται πολύ καιρό στα βασικά πλάνα του Ρότζερς, όμως δε νομίζω ότι ο νεαρός εξτρέμ μας έχει απογοητεύσει ξανά δύο φορές στη σειρά. Δε δείχνει να έχει την αυτοπεποίθηση που διακρίναμε στα φιλικά προετοιμασίας και ίσως χρειαστεί να ξεκινήσει ο Φιρμίνο στη θέση του στον αγώνα με την Άρσεναλ.


                                                   Ντέγιαν Λόβρεν
Φαίνεται ότι θα επιμείνει στον Κροάτη στόπερ ο Μπρένταν Ρότζερς για τη θέση του βασικού. Μπορεί ο Σακό να μη βρισκόταν για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα στην αποστολή, κάτι που ανησύχησε τους φίλους των "κόκκινων" και τους γέμισε ερωτηματικά, όμως μια δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση από τον Λόβρεν είναι κάτι που βλέπουμε πρώτη φορά όσο βρίσκεται στην ομάδα. Σίγουρα δεν ήταν ο αλάνθαστος παίκτης που μας εξέπληξε στο Μπριτάνια, όμως βοήθησε στο να κρατηθεί ανέπαφη η εστία του Μινιολέ, και μάλλον κερδίζει επιπλέον πόντους για τη βασική ενδεκάδα.


                                                               Κράτησε το "μηδέν"
Το πιο θετικό στοιχείο της βραδιάς, ήταν μάλλον ότι η Λίβερπουλ κατάφερε να κρατήσει και τη δεύτερη αγωνιστική ανέπαφη την εστία της. Και οι τέσσερις της άμυνας ήταν σε καλή μέρα, το ίδιο και ο Τσαν ο οποίος έπαιξε μπροστά τους στο δεύτερο μέρος. Σίγουρες κινήσεις από τον Μινιολέ, ακόμη πιο θετικό είναι ότι ο Βέλγος κίπερ δεν έχει χρειαστεί σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές να κάνει κάποια σημαντική επέμβαση.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.