Βράβευση Agger από το Thessaloniki Supporters Club

Στο ξενοδοχείο Nicopolis βρέθηκαν...7+2 μέλη του συνδέσμου της Θεσσαλονίκης, όπου τίμησαν τον Daniel Agger για την προσφορά του στην ομάδα. Δείτε πως.



Η κληρωτίδα έστειλε την Brondby IF στον δρόμο του ΠΑΟΚ, και δημιούργησε από το πουθενά μια ανέλπιστη μα και ανεπανάληπτη ευκαιρία για φίλους της Λίβερπουλ, να συναντήσουν από κοντά τον πρώην παίκτη της ομάδας, Daniel Agger.

Το Δ.Σ του συνδέσμου της Θεσσαλονίκης έδρασε αστραπιαία και ήρθε άμεσα σε επαφή με τους Δανούς, όπου συμφωνήθηκε να επιτραπεί προσέγγιση του ποδοσφαιριστή από το πολύ 6-7 άτομα. Έτσι, οι Τάσος Θάνογλου, Παναγιώτης Κολέσης, Δήμος Μπελιακίδης, Χρήστος Γιάντσιος, Μιχάλης Φωτιάδης, μαζί με τον γιο του, όπως και ο ταμίας Γιάννης Νταής, επισκέφθηκαν την Brondby στο Hotel Nicopolis. Αρχηγός της...κόκκινης αποστολής ο πρόεδρος του συνδέσμου, Στράτος Σάκκιας, που παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Daniel Agger.

Η ανακοίνωση του συνδέσμου:
"Επ' ευκαιρία της παρουσίας στη Θεσσαλονίκη της Μπρόντμπι λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, τα μέλη του επίσημου συνδέσμου της Λίβερπουλ στην Ελλάδα του Thessaloniki Supporters Club δεν έχασαν την ευκαιρία και συνάντησαν τον Ντάνιελ Άγγερ στο ξενοδοχείο που διέμενε η ομάδα του. Σε ένα πολύ ζεστό κλίμα  παρουσία ακόμη και μικρών παιδιών-μελών  ο πρόεδρος Στράτος Σάκκιας έδωσε πλακέτα εκ μέρους του συνδέσμου στον πρώην αστέρα της Λίβερπουλ, μίλησαν για ώρα μαζί του, φωτογραφήθηκαν και τους υπέγραψε ένα σωρό αναμνηστικά που είχαν μαζί τους".

Και οι φωτογραφίες που συνόδευσαν την ανακοίνωση







Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.