Ρότζερς:"Είμαι χαρούμενος που κράτησα στο ματς τον Κουτίνιο"

Ο Ρότζερς, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα στο Μπριτάνια μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας, τους Μπεντέκε, Κλάιν, Μίλνερ, Λόβρεν αλλά και τη σωστή, όπως αποδείχτηκε, απόφασή του να κρατήσει στον αγώνα τον Φιλίπε Κουτίνιο.



"Ήμουν έτοιμος να αντικαταστήσω τον Κουτίνιο αλλά ευτυχώς δε το έκανα."

"Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, άρα έπρεπε να κάνουμε μια θετική αλλαγή. Γι' αυτό πήγα να βγάλω τον Κουτίνιο και να βάλω τον Ίνγκς."

Ο Ρότζερς συνέχισε μιλώντας για τον Βραζιλιάνο μέσο:

"Έχει δείξει μεγάλη ποιότητα παρά το νεαρό της ηλικίας του. Κάνει προπονήσεις μαζί μας μόνο τρεις βδομάδες, άρα δεν είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση."

"Η νίκη ήταν σίγουρα για τους φιλάθλους. Η χαρά που τους δώσαμε πιστεύω θα τους γυρίσει με περηφάνεια πίσω στο σπίτι τους", μιλώντας φυσικά για το travelling Kop.

"Αυτό που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί μας είναι δουλειά, και το είδαν σήμερα. Νομίζω θα είναι περήφανοι με εμάς. Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς και τώρα κοιτάμε το ματς με τη Μπέρνμουθ."

"Οι παίκτες που έχουμε φέρει έχουν τον χαρακτήρα για τέτοιου είδους παιχνίδια. Για παράδειγμα ο κόσμος πιστεύει βλέποντας τον Μπεντέκε, ότι είναι παίκτης που περιμένει τη μακρινή μπαλιά, αλλά είδατε τη ποιότητά του σήμερα. Ο Γκόμεζ είναι 18 ετών και έπαιξε απέναντι σε έναν πολύ καλό παίκτη, τον Τζόναθαν Γουόλτερς, νομίζω τα πήγε καλά και βελτιωνόταν όσο πέρναγε ο χρόνος. Ο Κλάιν είναι πολύ καλός όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα, το ίδιο και ο Μίλνερ με την εμπειρία του. Ο Λόβρεν ήταν φανταστικός. Έκανε τη καλύτερή του εμφάνιση με την ομάδα."

"Είναι πάντα δύσκολα στο Μπριτάνια. Το ότι κερδίσαμε με αυτό τον τρόπο ενώ τρεις μήνες πριν χάσαμε με 6-1 είναι πολύ καλό. Κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση."

"Αμυντικά ήμασταν πολύ δυνατοί. Ξέραμε ότι έπρεπε να αμυνθούμε σωστά και ξέρουμε ότι έχουμε την ποιότητα να κερδίσουμε τέτοια ματς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση και σίγουρα αισθάνομαι καλύτερα απ' ότι πριν τρεις μήνες."

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.