Η "ακτινογραφία" των "κόκκινων"

Η Λίβερπουλ κέρδισε δύσκολα με σκορ 1-0 τη Μπόρνμουθ στο Άνφιλντ, και έκανε το 2/2 στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Πρέμιερ Λιγκ. Προβληματική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος από τους "κόκκινους", ας δούμε όμως πώς τα πήγε κάθε παίκτης ξεχωριστά.



Σιμόν Μινιολέ: Όπως και με τη Στόουκ, ο Βέλγος δε χρειάστηκε να κάνει τη μεγάλη επέμβαση, όμως έκανε και πάλι σωστά τα βασικά, εμπνέοντας σιγουριά στους συμπαίχτες του.

Βαθμολογία: 7

Μάρτιν Σκρτελ: Καλό ματς για τον Σλοβάκο στόπερ, ο οποίος κέρδισε όλες τις μονομαχίες του με τον Γουίλσον και ήταν πολύ σημαντικός στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, εκεί όπου η Μπόρνμουθ άσκησε πίεση.

Βαθμολογία: 7

Ντέγιαν Λόβρεν: Είχε κάποιες άτυχες στιγμές στο ξεκίνημα του αγώνα, που ευτυχώς η Λίβερπουλ δε πλήρωσε, και έκανε μερικές άσχημες απομακρύνσεις. Δεν ήταν όσο καλός ήταν με τη Στόουκ, αλλά κατάφερε να κερδίσει αρκετές μονομαχίες, κάνοντας μια δεύτερη συνεχόμενη θετική εμφάνιση.

Βαθμολογία: 6,5

Τζο Γκόμεζ: Καλή εμφάνιση από τον νεαρό μπακ των "κόκκινων", ο οποίος ήταν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, με καλές τοποθετήσεις. Και αυτός όμως, όπως και ο Λόβρεν, απομάκρυνε κάποιες φορές τη μπάλα άσχημα και επικίνδυνα για την ομάδα του.

Βαθμολογία: 6,5

Νάθανιελ Κλάιν: Εξαιρετικός για ακόμη μια φορά ο 24χρονος Άγγλος αμυντικός, ο οποίος δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τον Γκραντέλ και έκανε επικίνδυνα ανεβάσματα. Παραλίγο να χρεωθεί με ασίστ, αν ο Μπεντέκε ευστοχούσε στο τέλος. Πολύ γρήγορος και ποιοτικός παίκτης.

Βαθμολογία: 7,5

Τζόρνταν Χέντερσον: Έπαιξε περίπου 47 λεπτά και αντικαταστάθηκε νωρίς εξαιτίας τραυματισμού. Ήταν σε αρκετά καλή μέρα, βγάζοντας και την ασίστ στο γκολ του Μπεντέκε. Όταν βγήκε από το ματς, η ομάδα φάνηκε να καταρρέει.

Βαθμολογία: 7

Τζέιμς Μίλνερ: Βοήθησε στο να κρατήσει λίγο μπάλα η Λίβερπουλ και να ξεφύγει από το πρώτο κακό της δεκαπεντάλεπτο, κάνοντας άλλη μια καλή και παράλληλα αθόρυβη εμφάνιση.

Βαθμολογία: 6,5

Τζόρντον Άιμπ: Ούτε χτες ήταν ο παίκτης που είδαμε στα φιλικά προετοιμασίας. Δε του βγήκαν πολλά στο παιχνίδι του, όμως έκανε μια ωραία κίνηση στην οποία θα μπορούσε να χρεωθεί με ασίστ, αν ο Μίλνερ σκόραρε.

Βαθμολογία: 6

Άνταμ Λαλάνα: Κουβάλησε μπάλα, προσπάθησε να βοηθήσει στη δημιουργία, αλλά ακόμα δε δείχνει να είναι μεταγραφή 25 εκατομμύριων. Ήταν θετικός στο πρώτο μέρος, η απόδοσή του έπεσε στο δεύτερο.

Βαθμολογία: 6,5

Φιλίπε Κουτίνιο: Δημιούργησε τις πιο θεαματικές και ουσιαστικές στιγμές του αγώνα, με έξυπνες πάσες στη "καρδιά" της άμυνας της Μπόρνμουθ. Του παρουσιάστηκαν αρκετές, πολύ καλές ευκαιρίες τις οποίες περιέργως δεν αξιοποίησε. Θα δούμε και καλύτερες εμφανίσεις από το Βραζιλιάνο.

Βαθμολογία:7

Κρίστιαν Μπεντέκε: Ο MVP του αγώνα! Πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, βγήκε πρώτος σε όλες τις μονομαχίες, συμμετείχε στη προσπάθεια της Λίβερπουλ να δημιουργήσει καταστάσεις και απέδειξε ότι δεν είναι επιθετικός που περιμένει τη μπάλα στη περιοχή.

Βαθμολογία: 8

Eμρέ Τσαν: Ο Γερμανός μπήκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του τραυματία Χέντερσον, και έπαιξε ως αμυντικό χαφ. Κέρδισε αρκετές μάχες στο χώρο του κέντρου και ήταν εκ των διασωθέντων ενός πολύ κακού δευτέρου μέρους.

Βαθμολογία: 7

Ρομπέρτο Φιρμίνο: Μπήκε ξανά στο τελευταίο εικοσάλεπτο και δε πρόλαβε να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο. Με τη μπάλα συνεχώς στα πόδια των φιλοξενούμενων σε εκείνο το σημείο, δε μπορούσε άλλωστε.

Βαθμολογία:6

Αλμπέρτο Μορένο: Έπαιξε περίπου δέκα λεπτά ως εξτρέμ, και δε πρόλαβε να διακριθεί. Έκανε όμως μια τρομερή κίνηση στο 89' την οποία η Μπόρνμουθ μπορούσε να σταματήσει μόνο με φάουλ.

Βαθμολογία: 6

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.