Ρότζερς: "Να δημιουργούμε πιο πολλές ευκαιρίες"


Ένα εκπληκτικό τέρμα του Ντάλεϊ Μπλιντ και ένα εύστοχο πέναλτι από τον Άντερ Ερέρα έβαλαν τους γηπεδούχους μπροστά με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο, στο Ολντ Τράφορντ, πριν ο Κριστιάν Μπεντέκε με ένα απίστευτο ανάποδο ψαλίδι δώσει ελπίδες στους κόκκινους.

Τελικώς, ο Άντονι Μάρσιαλ καθάρισε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ρότζερς είπε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς: "Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Πιστεύω στο πρώτο μέρος ήμασταν καλά οργανωμένοι, αλλά τεχνικά μπορούσαμε πολύ καλύτερα με τη μπάλα.

"Δεν κρατήσαμε αρκετά την μπάλα για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά ούτε την παραχωρήσαμε υπερβολικά πολύ - το κάναμε μόνο όταν πουλήσαμε φθηνά τη μπάλα και βάλαμε τους εαυτούς μας σε κατάσταση πίεσης. Οπότε ήταν 0-0 στο ημίχρονο, ήμασταν ΟΚ και κοιτάζαμε να παίξουμε καλύτερα στο 2ο.

"Είμαστε απογοητευμένοι με το φάουλ. Νόμιζα ότι οι δύο παίκτες διεκδικούσαν τη μπάλα, είχαν και οι δύο τα χέρια πάνω και ο Γιανγκ πήδηξε στην πλάτη του Κλάιν και κέρδισε το φάουλ. Αλλά το δούλεψαν σωστά και σκόραραν και μετά παραχωρήσαμε πέναλτι.

"Όταν ανεβήκαμε ο Κριστιάν πέτυχε ένα απίθανο γκολ με υψηλή τεχνική και επιστρέψαμε στο παιχνίδι και κοιτούσαμε μήπως καταφέρουμε να πάρουμε κάτι. Αλλά σε ένα λεπτό έγινε το 3-1 και τέλειωσε το παιχνίδι.

"Συνολικά, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά έπρεπε να είμαστε καλύτεροι με την μπάλα."

Ο Ρότζερς πρόσθεσε: "Απλά ένιωθα ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε συνθήκες που να θέλουμε την μπάλα. Για μένα, είναι πολύ αργά όταν είσαι πίσω 1-0. Μου αρέσουν οι παίκτες που παίρνουν πρωτοβουλίες, που είναι ενεργοί, και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι σε αυτό."

Ο Ρότζερς δέχεται ότι η ομάδα του πρέπει να γίνει πιο απειλητική μπροστά, αλλά θεωρεί ότι αυτό θα γίνει με την επιστροφή των Κουτίνιο και Στάριτζ.

"Συζητήσαμε στο ημίχρονο σχετικά με το να είμαστε καλύτεροι τεχνικά. Πέντε ματς και δεν έχουμε κάνει όσα θα θέλαμε. Θα κοιτάξουμε με το υπόλοιπο τιμ τρόπους για να γίνουμε πιο δημιουργικοί.

"Είμαστε μια ομάδα που, ειδικά τα πρώτα χρόνια, ήταν πολύ επιθετική και δημιουργική.

"Ακόμα ψάχνουμε τον τρόπο να βρούμε την ισορροπία και την αποδοτικότητα στην ομάδα, αλλά ειδικά να δημιουργούμε πιο πολλές ευκαιρίες.

"Με τους παίκτες που επιστρέφουν, που είναι δημιουργικοί, δυναμικοί και γρήγοροι, θα το προσφέρουν στην ομάδα αυτό."

Ο Ρότζερς αναγνώρισε την έξτρα απογοήτευση που φέρνει η ήττα κόντρα σε έναν αντίπαλο όπως η Γιουνάιτεντ, αλλά ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα δουλέψει σκληρά στο Μέλγουντ για να ξανασηκωθεί στα πόδια της.

"Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι στον κόσμο, ίσως το μεγαλύτερο. Ήμουν εδώ όταν κερδίσαμε 3-0 και ένιωσα υπέροχα και όταν χάνεις 3-1 δεν νιώθεις τόσο καλά.

"Είναι δύσκολο για τον κόσμο και οποιονδήποτε συνδεδεμένο με τον σύλλογο. Όταν νικάς, νιώθεις διαφορετικά. Απλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά στο να γίνουμε καλύτεροι, αυτή θα είναι η υπόθεση.

"Οι παίκτες είναι απογοητευμένοι γιατί ξέρουν ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από αυτό και με την πάροδο του χρόνου είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν, αλλά όπως βλέπετε υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας με σκληρή δουλειά. Οι παίκτες ακόμα μαθαίνουν και προσαρμόζονται στο πως δουλεύουμε."

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης
Πηγή: Liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.