Το διάλειμμα λόγω εθνικών ανάγκασε τους Κόκκινους να περιμένουν 2 εβδομάδες για την ευκαιρία να διορθώσουν το απογοητευτικό 3-0 εντός έδρας εναντίον της Γουέστ Χαμ. 
Η αναμονή τους τελειώνει με ένα μεγαλειώδες ματς - με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ. 
Εκατομμύρια κόσμου θα συντονιστούν στις τηλεοράσεις τους σήμερα το απόγευμα για να απολαύσουν 2 αντιπάλους που προσελκύουν το θαυμασμό των όλων ποδοσφαιρόφιλων ανά τον πλανήτη. 
Αλλά ο Ρότζερς παραδέχεται πως κατά μία έννοια δεν έχει τόση μεγάλη σημασία ποιον θα είναι ο σημερινός αντίπαλος, καθώς τον νοιάζει η επιθυμία να γίνουν σωστά τα πράγματα, μετά από δυο εβδομάδες διακοπής. 
“Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα, ανεξάρτητα από το που θα είναι,” είπε ο προπονητής στους δημοσιογράφους, στην καθιερωμένη συνέντευξη πριν τον αγώνα, μέσα στο Μέλγουντ. 
“Φυσικά και είναι πολύ σημαντικός αγώνας, αλλά αν χάσεις ένα παιχνίδι και έχεις μετά δυο εβδομάδες διακοπή, το να κερδίσεις τον επόμενο αγώνα είναι ζωτικής σημασίας - ανεξάρτητα από το πού θα είναι αυτός ο αγώνας.
“Για μας σημασία έχει να σιγουρέψουμε ότι η απόδοσή μας είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε να είναι, όπως και να σιγουρέψουμε ότι θέτουμε τα δικά μας στάνταρ. 
“Αποτύχαμε να το δείξουμε αυτό, όσον αφορά το αποτέλεσμα στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ, οπότε ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ξανά αυτά τα στάνταρ. 
“Οι πρώτοι 3 αγώνες έδειξαν ότι έχουμε βελτιωθεί. Χωρίς να θέλουμε να κοιτάμε πίσω, ο αγώνας με την Γουέστ Χαμ ήταν μεγάλη απογοήτευση. 
“Αλλά περάσαμε από δυο δύσκολους αγώνες εκτός έδρας, ενταντίον της Στόουκ και της Άρσεναλ, και είχαμε καλή απόδοση. 
“Ξέρεις πως όταν φεύγεις εκτός έδρας, όποιον κι αν έχεις εναντίον σου, πρέπει να έχεις καλή απόδοση. Εννοείται πως θέλουμε να είμαστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και επικίνδυνοι στην επίθεσή μας. Αυτό θα είναι κλειδί στο παιχνίδι μας επίσης.”
Έχοντας 7 πόντους στα πρώτα 4 ματς, η Λίβερπουλ έχει σκοράρει μόνο δυο φορές και έχει και μια ισοπαλία χωρίς σκορ στα 2 προηγούμενα παιχνίδια. 
Αλλά ο Ρότζερς είναι αισιόδοξος πως η ομάδα, όσο θα περνάει ο καιρός και θα βελτιώνεται, θα βελτιώσει και το ποσοστό των γκολ της. 
Είπε: “Θα αυξηθεί και θα βελτιωθεί (σ.σ: το ποσοστό) καθώς η ομάδα θα βελτιώνεται στην πορεία της σεζόν. Έχουμε δημιουργήσει ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερο απ' όσο έχουμε κάνει ως τώρα. 
“Αυτός είναι πάντα ο πρωταρχικός σου στόχος. Προφανώς δεν έγινε αυτό καθόλου στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ, στον οποίο ήμασταν απογοητευτικοί. 
“Αλλά ξέρω πως με τους παίκτες που έχουμε, η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς και θα καλυτερεύει, όσο θα περνάει ο καιρός.
Με την έναρξη του Europa League και το πρώτο παιχνίδι των Κόκκινων στο Capital One Cup ενόψει, ο Ρότζερς προετοιμάζεται για τους 3 αγώνες την εβδομάδα. 
Ερωτώμενος αν αυτό το πρόγραμμα θα φέρει περισσότερες αλλαγές στην 11άδα, ο βορειοϊρλανδός συμφώνησε πως αυτοί που δεν πήραν πολλές ευκαιρίες μέχρι στιγμής θα το κάνουν τώρα. 
“Είπα στους παίκτες, πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν, ότι μέχρι το διάλειμμα των Εθνικών, αν η ομάδα κερδίζει, ίσως να μη χρειαστεί να γίνουν τόσες πολλές αλλαγές στην 11άδα,” πρόσθεσε ο προπονητής.
“Οι παίκτες το σεβάστηκαν και το κατάλαβαν αυτό. Αλλά είπα πως μετά το διάλειμμα, οι αγώνες έρχονται ο ένας μετά τον άλλον, και τότε θα είναι που θα πρέπει να μπορέσουμε να κάνουμε τις αλλαγές στην 11άδα. 
“Είναι μια περίοδος με παιχνίδια από τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα τα οποία είναι τέλεια, επειδή είμαστε σε διοργανώσεις στις οποίες θέλουμε να τα πάμε καλά. Όταν ζητηθεί στους παίκτες να παίξουν, θα είναι έτοιμοι.”
Επιμέλεια: Μαρία Αλεξανδροπούλου
Πηγή: Liverpoolfc.com