Στο μικροσκόπιο οι Κόκκινοι!

 Αποτέλεσμα απογοητευτικό, απώλεια βαθμών τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, ωστόσο εμφάνιση με θετικά και πολλές χαμένες φάσεις, πράγμα που αν μη τι άλλο φανερώνει μια προσπάθεια καλύτερη από τα προηγούμενα ματς.

Ας δούμε όμως ξεχωριστά τον κάθε παίχτη της ομάδας της Λίβερπουλ που αγωνίστηκαν σήμερα:

Σιμόν Μινιολέ (6/10): Σε γενικές γραμμές ήταν θετικός. Είχε δυο καλές επεμβάσεις, μια καλή έξοδο σε κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, ωστόσο η αδράνεια του στο γκολ τον κρατάει σε χαμηλότερη βαθμολογία από ότι αναδεικνύουν οι υπόλοιπες προσπάθειές του.

Ναθάνιελ Κλάιν (7/10): Για ένα ακόμη ματς έδειξε ότι αποτελεί μια από τις ουσιαστικότερες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας στο τελευταίο μεταγραφικό παζάρι. Καλή δουλειά από τη μεριά του, καλά ανεβάσματα, βοήθεια στο πάσινγκ γκέιμ και πολύ λίγα λάθη. 

Μάρτιν Σκρτελ (6/10): Δεν έκανε κάποιο χτυπητό λάθος, αλλά δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Φάνηκε να μη έχει σταθερότητα και κατά διαστήματα οδηγήθηκε σε κάποιες άτσαλες επιλογές που κατά διαστήματα προκαλούσαν προβλήματα στην άμυνα. Έχει υπάρξει καλύτερος. 

Μαμαντού Σακχό (7.5/10): Δεν τίθεται θέμα. Είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ που διαθέτει η Λίβερπουλ. Εξαιρετικός στις μονομαχίες του, κέρδιζε κατά κράτος όποιον τολμούσε να τον αντιμετωπίζει και παραδόξως βοηθούσε και στο δημιουργικό κομμάτι με πάσες κάθετες και ουσιαστικές.

Αλμπέρτο Μορένο (7.5/10): Εξαιρειτκος μετά από καιρό. Ο πάγκος μάλλον του έκανε καλό και επέστρεψε με μεγάλες ορέξεις να προσφέρει. Καλές ενέργειες από αριστερά, καλές σέντρες και κοψίματα στην περιοχή και μεγάλη συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι, καθώς έβγαλε και την ασίστ στο γκολ. Πολύ καλός, μακάρι να συνεχίσει! 

Εμρέ Τζαν (6.5/10): Προσπάθησε πολύ. Βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι και είχε και πάλι τα τρεξίματα του που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ρήγματα και κάθετες πάσες. Δεν έκανε το κάτι παραπάνω αλλά ούτε αρνητικός ήταν. Έκανε όσα έπρεπε να κάνει.

Λούκας Λέιβα (7/10): Αρκετά καλός ο Βραζιλιάνος, μια ακόμη θετική εμφάνιση με καλά κοψίματα π, ψύχραιμες επιλογές και βοήθησε στο να ηρεμεί το παιχνίδι όποτε από την άμυνα τα πράγματα μπερδεύονταν. Θετικός και του αξιζει που παίρνει θέση βασικού. 

Τζέιμς Μίλνερ (7/10): Για μια ακόμη φορά έτρεξε περισσότερο από όλους (γύρω στα 11.5 χλμ), πάλεψε πολύ, βρισκόταν παντού για να βοηθήσει και εβγάλε πολύ πάθος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Αρκετά καλός αλλά με μερικά λάθη στο ενεργητικό του σημερα! 

Φιλίπε Κουτίνιο (5/10): Μια λέξη. Μοιραίος! Ο Βραζιλιάνος χαράμισε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία που θα χάριζε κατά πάσα πιθανότητα τη νίκη στους Ρεντς. Φάνηκε λίγο στο πρώτο μέρος και επιχείρησε πάρα πολλά σουτ θέλοντας να γίνει ήρωας και να επανορθώσει, αγνοώντας την παρουσία των συμπαικτών του σε πολλές περιπτώσεις. Είχε πολύ καιρό να κάνει τόσο κακό ματς κι ας ελπίσουμε να μην συνεχίσει έτσι. 

Ντάνιελ Στάριτζ (6/10): Φάνηκε αρκετά πιο έτοιμος από ότι θα περιμέναμε οι περισσότεροι. Προσπάθησε να συνεισφέρει, είχε κάποιες καλές ενέργειες και συμμετείχε σε συνδυασμούς, ωστόσο του έλειπε ο ρυθμός, που αργά ή γρήγορα θα τον βρει και θα βοηθήσει. 

Κρίστιαν Μπεντέκε (5.5/10): Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Λίγες επαφές με την μπάλα, προσπάθησε σίγουρα αλλά δεν του βγήκε τίποτα. Στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό καθώς έτσι όπως εξελίχθηκε το δεύτερο μέρος, θα μπορούσε πραγματικά να βοηθήσει. 

Ντάνι Ινγκς (7.5/10): Άψογος. Έκανε πραγματικά ότι καλύτερο μπορούσε. Σκύλιασε μπροστά, πάλεψε, κυνήγησε κάθε μπάλα και πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ. Πολύ σπουδαία εμφάνιση, θετική σε όλα τα σημεία. Σε περίπτωση νίκης θα άξιζε και παραπάνω.

Άνταμ Λαλάνα (6/10): Έδωσε έναν νέο αέρα με την παρουσία του, προσπάθησε να περάσει πάσες και να δημιουργήσει μπροστά, όμως λίγες επιλογές τους βγήκαν όπως θα ήθελε. 

Ρομπέρτο Φιρμίνο (6/10): Ίσως να έπρεπε να μπει και νωρίτερα. Βοήθησε αρκετά μπροστά, άνοιγε ωραία γήπεδο και η παρουσία του φάνηκε από την πρώτη στιγμή στο παιχνίδι μετά την είσοδό του. 

Μπρένταν Ρότζερς (6.5/10): Κακά τα ψέματα, κατέβασε την καλύτερη δυνατή εντεκάδα και η ομάδα έπαιξε καλύτερα, ίσως και από κάθε άλλη φορά. Μεγάλο λάθος να αφήσει την ομάδα με ένα φορ στο διάστημα που πίεζε για το γκολ. Η παρουσία του στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ματς δεν ήταν κακή, το πρόβλημα είναι άλλου και είναι ψυχολογικό στην ομάδα. Και είναι καιρός που έχει δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα.


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.