Στο ίδιο έργο θεατές...

Επιμέλεια: Τάσος Ζαννής


6η αγων. Premier League.

Ο Ίνγκς σκόραρε, η Νόριτς απάντησε και έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Λίβερπουλ, μέσα στο Άνφιλντ. Τρομερές ευκαιρίες έχασε η ομάδα του Ρότζερς.

Επόμενο παιχνίδι, την Τετάρτη, 23 Σεπτέμβρη (22:00), με την Καρλάιλ Γιουνάιτεντ, στα πλαίσια του Τρίτου Γύρου του Λιγκ Καπ Αγγλίας.



Μια από τα ίδια αυτή η Λίβερπουλ.

Προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες, ισοφάρισε η (σωστή τακτικά) Νόριτς, έχασε κι άλλες ευκαιρίες και εντέλει, πήρε έναν βαθμό. Η Λίβερπουλ έχει μείνει χωρίς νίκη από τις 17 Αυγούστου... 

Σκόραρε... από τα αποδυτήρια ο Ίνγκς, φανέλα βασικού για τον Στάριτζ, ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 78' ο Κουτίνιο.


Πριν από τη σέντρα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Μπράιαν Χολ (παίκτη της Λίβερπουλ από το 1968 έως το 1976) και Τζον Μπένισον (παλιός προπονητής της ομάδας νέων).

Το ματς

Με βασικό (έπειτα από πολύ καιρό) τον Ντάνιελ Στάριτζ, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να βρουν τους κατάλληλους χώρους για να δημιουργήσουν ευκαιρία.




Η κατοχή (οριακά) υπέρ των κόκκινων, το σουτ του Μίλνερ στο 18' μπλοκάρεται από την αντίπαλη άμυνα (η οποία αντιδρούσε σωστά σε πολλές περιπτώσεις) και ο Ρούντι σταματά Στάριτζ (34') και Μίλνερ (38'). Αυτό ήταν το πρώτο μέρος στο Άνφιλντ, με τους φιλοξενούμενους να είναι οργανωμένοι στα μετόπισθεν και να αντιστέκονται στις επιθέσεις των κόκκινων.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ίνγκς πήρε τη θέση του Μπεντέκε και λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του... σκόραρε!



Η Νόριτς έκανε λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Μορένο βρήκε με εκπληκτική μπαλιά τον Ίνγκς και ο τελευταίος τελειώνει ωραία τη φάση κάνοντας το 1-0 στο 48' για τη Λίβερπουλ!







Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 61'. Μετά από κόρνερ, ο Μινιολέ έδιωξε, ο Μάρτιν πήρε το κοντρόλ και πλάσαρε με λόμπα. Λίγο έλειψε να κάνουν και το 1-2 τα καναρίνια, αλλά ο Μινιολέ απέκρουσε την εξ επαφής προβολή του Τζάρβις στο 65'. Αυτή κι αν ήταν σπουδαία ευκαιρία για τη Νόριτς.


Λαλάνα και Φιρμίνο εντός, Στάριτζ και Λούκας εκτός αντίστοιχα. Ο Φιρμίνο απείλησε κατευθείαν με την είσοδό του στο γήπεδο στο 72', αλλά ο Ρούντι απέκρουσε (ξανά). Στο 78' όμως, ήρθε η πιο μεγάλη ευκαιρία για τους κόκκινους. Ο Κουτίνιο έχασε ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρούντι και ο τελευταίος σταμάτησε με εκπληκτική επέμβαση τον Βραζιλιάνο.

Σχόλιο

Σίγουρα προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες που δεν έφεραν το γκολ της νίκης. Σαφώς ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα η Νόριτς, που αντιστάθηκε μια χαρά και είχε και τον Ρούντι σε τρομερή μέρα.



Οι συνθέσεις

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτέλ, Σακό, Μορένο, Λούκας (Φιρμίνο 72'), Τσαν, Μίλνερ, Κουτίνιο, Μπεντέκε (Ίνγκς 45'), Στάριτζ (Λαλάνα, 63')
Νόριτς: Ρούντι, Γουιτάκερ, Μάρτιν, Μπασόνγκ, Μπράντι, Ρέντμοντ, Ντόρανς, Τετέι, Τζάρβις, Χόουσον, Τζέρομ




Liverpool 1-1 Norwich # All GoalsExclusive Live Sports HD
Posted by Live Sports HD on Sunday, 20 September 2015
Share on Google Plus

About Τάσος Ζαννής

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.