Η "ακτινογραφία" των "κόκκινων"

Νέα ήττα για τη Λίβερπουλ, αυτή τη φορά στο Όλντ Τράφορντ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 3-1. Ο προβληματισμός είναι μεγάλος στο στρατόπεδο των "κόκκινων", οι οποίοι έπαιξαν χωρίς πάθος, έκαναν ασυγχώρητα λάθη, κυρίως στην άμυνα, και το ελπιδοφόρο ξεκίνημα των τριών πρώτων αγωνιστικών τείνει να καταστραφεί. Ας δούμε για ακόμη μια φορά πώς στάθηκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς.


Σιμόν Μινιολέ: Δε φέρει ευθύνη σε κανένα από τα τρία γκολ. Έκανε ένα απίστευτο λάθος στην αρχή του παιχνιδιού, "πουλώντας" ουσιαστικά τη μπάλα, όμως ο Φελαϊνί αστόχησε. Στη συνέχεια βελτιώθηκε, διάβασε σωστά όλες τις φάσεις, ενώ δε παρουσιάστηκε κάποια ευκαιρία την οποία θα μπορούσε να αποκρούσει.

Βαθμολογία: 6

Νάθανιελ Κλάιν: Για ακόμη μια φορά ήταν καλός και προσπαθούσε να βοηθήσει στην επίθεση. Δεν εκτίμησε σωστά μια φάση δίνοντας φάουλ σε πολύ καλό σημείο για τη Γιουνάιτεντ, απ' όπου και προήλθε το πρώτο γκολ.

Βαθμολογία: 6

Μάρτιν Σκρτελ: Δεν ήταν σε καλή μέρα ο Σλοβάκος ο οποίος ήταν ιδιαίτερα νευρικός στις μεταβιβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο. Φέρει τεράστια ευθύνη στο τρίτο γκολ, που πήγε πολύ χαλαρά πάνω στη μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στον Μαρσιάλ να τελειώσει το ματς.

Βαθμολογία: 5,5

Ντέγιαν Λόβρεν: Ο Ρότζερς τον ξανά εμπιστεύτηκε, κι αυτός έδειξε πολύ πιο βελτιωμένος σε σχέση με όσα είδαμε δύο βδομάδες πριν στο Άνφιλντ. Δεν είχε πολλά προβλήματα αμυντικά με τον Φελαϊνί, και στάθηκε καλά.

Βαθμολογία: 6

Τζο Γκόμεζ: Ήταν σε πολύ καλή μέρα αμυντικά, ενώ προσπάθησε πιο πολύ από ποτέ και στην επίθεση. Ίσως να έβγαινε και MVP, αν δεν έκανε το λάθος απειρίας στο πέναλτι που έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους "κόκκινους διαβόλους".

Βαθμολογία: 6

Λούκας Λέιβα: Δε μπήκε ποτέ στο κλίμα του παιχνιδιού και περιορίστηκε σε μερικές κοντινές πάσες.

Βαθμολογία: 5

Εμρέ Τσαν: Προσπάθησε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να κάνει το μόνο πράγμα που δε μπορεί μέσα στο γήπεδο, δηλαδή να προσπεράσει αντιπάλους και να βγει στην επίθεση. Ο ρόλος του κεντρικού μέσου δε φαίνεται να του ταιριάζει, αφού έχει αρνητική συνεισφορά σε αυτή τη θέση για τρία σερί παιχνίδια.

Βαθμολογία: 5

Τζέιμς Μίλνερ: Ολομόναχος στο χώρο του κέντρου, έτρεξε για ακόμη μια φορά περισσότερο από τον καθένα, αλλά δεν είχε τη βοήθεια των συμπαικτών του για να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Βαθμολογία: 6

Ρομπέρτο Φιρμίνο: Ο Κουτίνιο απουσίαζε, και ο Φιρμίνο έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες στην επίθεση και να κάνει τη πρώτη του καλή εμφάνιση. Ακριβώς το αντίθετο έκανε όμως ο Βραζιλιάνος, ο οποίος ήταν ο χειρότερος του γηπέδου και δε κατάφερε να δημιουργήσει σε καμία περίπτωση κάτι καλό. Κατάφερε να χάσει και κενή εστία από τα δύο μέτρα.

Βαθμολογία: 4

Ντάνι Ίνγκς: Ο Ρότζερς επέμεινε στο 4-3-3 και έβαλε τον Ίνγκς στην ενδεχομένως λάθος θέση, του πλάγιου επιθετικού. Δικαιολογημένα επομένως ο 23χρονος δεν ήταν πολύ καλός, όμως είχε μια καλή στιγμή, όπου έδειξε την ικανότητά του μέσα στη περιοχή.

Βαθμολογία: 5,5

Κρίστιαν Μπεντέκε: Ήταν ολομόναχος στην επίθεση και οι συμπαίκτες του δε δημιούργησαν κάτι καλό για αυτόν. Όταν όμως του παρουσιάστηκε η ευκαιρία, έβαλε ένα γκολ για το οποίο τα σχόλια είναι περιττά.

Βαθμολογία: 6,5

Τζόρντον Άιμπ: Δε δείχνει ακόμα τόσο άνετος όσο πέρσι και του λείπει η αυτοπεποίθηση. Έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια που θα μπορούσε να είχε καταλήξει σε γκολ  στο 76'.

Βαθμολογία: 5,5

Ντιβόκ Οριγκί: Έκανε επιτέλους το ντεμπούτο του, όμως μπήκε αργά στο ματς και δε μπορεί να κριθεί.

Αλμπέρτο Μορένο: Έγινε ξανά τελευταίος αλλαγή και δε μπορεί να κριθεί.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.