Origi:''Θα μείνουμε ενωμένοι για να λύσουμε τα προβλήματα''

Ο Divock Origi υποσχέθηκε ότι όλοι θα δουλέψουν μαζί για να βρουν μία γρήγορη απάντηση στην ήττα με 3-1 στο Old Trafford με τη Manchester United.




















Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην Barclays Premier League,μετά και την ήττα από την West Ham στο Anfield.

Μετά από ένα ημίχρονο χωρίς γκολ,οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με γκολ του Daley Blind,και λίγα λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματα τους,με τον Herrera να πετυχαίνει πέναλτι.

Η ομάδα του Brendan Rodgers,προσπάθησε να απαντήσει,και ο Origi μπήκε στο παιχνίδι,που μάλιστα ήταν και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα των Reds.

Έκτοτε,είδε από κοντά το φοβερό γκολ του Christian Benteke,με το οποίο η Liverpool μείωσε προσωρινά σε 2-1.

Το comeback δεν ήταν γραφτό να γίνει,καθώς λίγα λεπτά αργότερα ο Martial σκόραρε το 1ο του γκολ στο ντεμπούτο του και έδωσε όλους τους βαθμούς στην ομάδα του.

Ο Origi,σχολίασε:
  '' Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα,και είναι πάντα απογοητευτικό να χάνεις,ειδικά απέναντι στη Manchester United.''

  ''Πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοια παιχνίδια,για να προετοιμαζόμαστε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.''

  ''Σαν ομάδα πρέπει να λύσουμε τα προβλήματα,τόσο επιθετικά,όσο και αμυντικά.Αλλά πιστεύω ότι υπάρχει ποιότητα εδώ,οπότε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να μιλήσουμε με τον προπονητή.''

  ''Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σκοράρεις.Στο δεύτερο ημίχρονο,είχαμε κάποιες ευκαιρίες,όταν πιέσαμε στο παιχνίδι.Αλλά ήμασταν και άτυχοι και είναι στενάχωρο για μας.''

Η Liverpool τώρα πρέπει να στρέψει την προσοχή της για το ματς με την Bordeaux στη Γαλλία,για το Europa League,την ερχόμενη Πέμπτη.

  ''Είμαστε όλοι επαγγελματίες,οπότε πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι,και να επικεντρωθούμε στο επόμενο.''

  '' Έχουμε όλοι κίνητρο,να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα με την Bordeaux.Είναι στο χέρι μας να προπονηθούμε καλά και να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι.''

Πηγή:Liverpoolfc.com
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης




Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.