Κλοπ για την επιτροπή: "Τους χρειάζομαι αυτούς τους τύπους!"


Μόλις μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολυσυζητημένη "επιτροπή μεταγραφών" της ομάδας λέγοντας πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί της!

Η επιτροπή κατά τη θητεία του Μπρένταν Ρότζερς στην ομάδα είχε δεχθεί τεράστια κριτική λόγω των μέτριων μεταγραφικών κινήσεων, ενώ είχε κατηγορηθεί και για μεγάλη ευθύνη που είχε στην κακή πορεία του Βορειοϊρλανδού τους τελευταίους μήνες.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ωστόσο, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει ουδέν πρόβλημα με την παρουσία της επιτροπής, για την οποία δεν είχε διαφωνία με τη διοίκηση "ούτε για 10 δευτερόλεπτα":

"Αυτή η συζήτηση είναι τρελή, γιατί δεν υπήρξε διαφωνία ούτε για 10 δευτερόλεπτα. Το είχαμε ξανασυζητήσει και για μένα αυτό είναι αρκετό!"

"Θέλουμε μόνο να συζητήσουμε για πολύ καλούς παίκτες στο υψηλότερο επίπεδο και πιστεύω πως αυτό θα κάνουμε. Δεν είμαι καμιά ιδιοφυΐα, ξέρω όσα ξέρει και ο υπόλοιπος κόσμος! Τους χρειάζομαι αυτούς τους ανθρώπους. Όταν αγοράζεις ή πουλάς έναν παίκτη, είναι πολύ εύκολο να το διαχειριστείς!"

Ο Γιούργκεν Κλοπ μαζί με τους Τομ Βέρνερ και Ίαν Άιρ.

Ο χαρισματικός Γερμανός έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως μέλος της Λίβερπουλ την Πέμπτη το βράδυ, με την ομάδα να βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά μόλις 6 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ο Κλοπ ήρθε για να ηρεμήσει τα πράγματα, ωστόσο, επιμένει πως η ανάπτυξη είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε αυτή τη φάση:

"Νομίζω πως είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα στη Λίβερπουλ αλλά και όλο το Νησί. Σίγουρα η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα στον κόσμο, καθώς πέντε, έξι, εφτά ομάδες θα μπορούσαν να είναι πρωταθλήτριες."

"Η πιο σημαντική στιγμή για ανάπτυξη -και ασφαλώς πρέπει να αναπτυχθούμε- είναι η αρχή, αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για επανεκκίνηση. Σε αυτή τη φάση δεν έχει καμία σημασία ποιος θα είναι κάτοχος της Πρέμιερ Λιγκ στο τέλος της σεζόν. Κανείς δεν ξέρει."

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: Liverpool Echo

Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.