Klopp: «Ενθουσιασμένος με την ευκαιρία να κοουτσάρω τη Liverpool»

Ο Jurgen Klopp. κατά τη σημερινή παρουσίασή του στις εγκαταστάσεις της Liverpool, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «κόκκινων», λέγοντας ότι είναι ενθουσιασμένος για τη νέα του δουλειά.


Εποχή Klopp πιο επίσημα από ποτέ για τη Liverpool, η οποία κινήθηκε «αστραπιαία» και υπέγραψε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο σούπερ επιτυχημένος με τη Dortmund  48χρονος κόουτς, μίλησε στους δημοσιογράφους για τη τρίτη πρόκληση της καριέρας του και πρώτη μακριά από τα σύνορα της Γερμανίας.


Ο φημισμένος Γερμανός προπονητής θα έχει στο πλευρό του τους Zeljko Buvac και Peter Krawietz, με τους οποίους θα επανασυνδεθεί λίγους μήνες μετά τη φυγή του από τη Borussia Dortmund.

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες της Liverpool για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Μου έχουν δώσει ξεκάθαρες οδηγίες με τις οποίες συμφωνώ, έχοντας ίδιο πλάνο δουλειάς με αυτούς.»

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτή τη πρόκληση και ανυπομονώ να αρχίσω να δουλεύω με την ομάδα, μεταφέροντας τις ιδέες μου. Είναι ένα ταλαντούχο σύνολο και νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά και αυτή τη σεζόν.»

«Το να κερδίζεις είναι σημαντικό, όμως το ίδιο ισχύει και για το πώς παίζεις στο γήπεδο. Τηρώ μια φιλοσοφία που είναι πολύ γρήγορη και δυνατή. Οι ομάδες μου πρέπει να παίζουν με... τέρμα το γκάζι και να φτάνουν στα όριά τους σε κάθε παιχνίδι.»

«Είναι σημαντικό να έχεις μια φιλοσοφία που συνδέεται με τα δικά σου «πιστεύω», της ομάδας και να δίνει μια ξεκάθαρη κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις. Τακτικά φυσικά, αλλά τακτικά με καρδιά!»

«Η Liverpool έχει φανταστικούς οπαδούς και το Anfield είναι ένα μέρος που το νιώθεις σαν σπίτι σου, με απίστευτη ατμόσφαιρα. Θέλω να δημιουργήσω μια υπέροχη σχέση με τους οπαδούς και να τους δώσω αναμνήσεις που δε θα ξεχάσουν ποτέ. Ελπίζω να έχουμε όλοι την ίδια «πείνα» και να είμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι.»

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης

Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.