Chelsea-Liverpool (preview)






Η (αρνητικά) μεταμορφωμένη φέτος Τσέλσι φιλοξενεί την αήττητη με τον Γιούρκεν Κλοπ στον πάγκο της, Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής τις Πρέμιερ Λιγκ, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» και οι δύο για το «τρίποντο».

Η μεν Τσέλσι, η οποία προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Στόουκ στα πέναλτι, θέλει την νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, καθώς μετράει ήδη 5 ήττες στα πρώτα 10 ματς, ενώ επίσης η καρέκλα του Ζοσέ Μουρίνιο... τρίζει και με μία πιθανή ήττα ίσως αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο τον «μπλε». Η δε Λίβερπουλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπόρνμουθ και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς αγνοεί την νίκη από την 7η αγωνιστική και το 3-2 επί της Άστον Βίλα.

Αυτό θα είναι συνολικά το 165ο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και το 82ο στην έδρα της Τσέλσι, με τους μπλε να μετρούν 43 νίκες στην έδρα τους, 19 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ άλλες 19 φορές οι κόκκινοι έχουν αποδράσει με το «διπλό», κάτι που έχει να συμβεί από την σεζόν 2010/11. Το περσινό παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, με σκόρερ τους αρχηγούς των δύο ομάδων, Τζον Τέρι και Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ιβάνοβιτς και Κουρτουά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κόστα, Φάμπρεγκας, Αζάρ και Πέδρο. Από την άλλη, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα έχει στην διάθεση του τους Φλάναγκαν, Χέντερσον, Ρόσιτερ, Τουρέ, Στάριτζ, Γκόμεζ και Ινγκς.

Πιθανές εντεκάδες

Τσέλσι: Μπέγκοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν, Φάμπρεγκας, Αζάρ, Κόστα.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σκρτελ, Σακό, Μορένο, Λούκας, Μίλνερ, Τσαν, Λαλάνα, Κουτίνιο, Μπεντέκε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Κουντούρης
Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.