Αυτοί θα μπορούσαν να είναι στο πλευρό του Klopp

Η συμφωνία της Liverpool με τον Jurgen Klopp αναμένεται να επισημοποιηθεί στις επόμενες μέρες και το Sky Sports αποκάλυψε μερικά ονόματα που θα μπορούσαμε να δούμε στον πάγκο των «κόκκινων» ως βοηθοί του Γερμανού.


Ο Klopp αναμένεται να συναντήσει τη FSG για να κλείσει οριστικά η υπόθεση για την εύρεση νέου προπονητή στη Liverpool. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας όπως όλα δείχνουν θα δώσουν στον 48χρονο τεχνικό το ελεύθερο να επιλέξει αυτός τους συνεργάτες του και το Sky Sports δίνει τη λίστα με τα επικρατέστερα ονόματα που μπορούν να βρεθούν στο πλευρό του πρώην τεχνικού της Borussia Dortmund.

Peter Krawietz


O Krawietz θα μπορούσε εύκολα να είναι ένας εκ των δύο βοηθών του Klopp, μιας και οι δύο τους συνεργάστηκαν σε Mainz και Dortmund. Ο 43χρονος, αν και ποτέ του δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο, ειδικεύεται στην ανάλυση των βίντεο, τόσο στη δική του, όσο και στην αντίπαλη ομάδα. Για τον Jurgen, έκανε τη πολύ χρήσιμη δουλειά στο διάβασμα του παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας για 14 χρόνια! Ο πρώην μέσος της Borussia, Paul Lambert, τον χαρακτήρισε χτες πολύ καλό στη δουλειά του.

Zeljko Buvac


Klopp και Zeljko Buvac γνωρίζονται από το 1992 όταν και ήταν συμπαίκτες στην Mainz. Το 2001, ο Γερμανός τεχνικός κάλεσε τον Buvac για βοηθό του στη Mainz, ενώ το ίδιο έγινε και στην Dortmund, με τους δύο προπονητές να έχουν μεγάλη επιτυχία μαζί. Ο Βόσνιος διακρίνεται για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και ξέρει να διαβάζει το παιχνίδι του αντιπάλου. Klopp-Buvac-Krawietz συνέθεσαν ένα εξαιρετικό προπονητικό team για 14 χρόνια.

Wolfgang de Beer


O De Beer υπήρξε τερματοφύλακας της Dortmund για 15 χρόνια, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο το 2001, τον ανάγκασε να «κρεμάσει» τα γάντια του. Ένα χρόνο αργότερα έγινε προπονητής τερματοφυλάκων για τους Βεστφαλούς προπονώντας τον Roman Weindefeller. Ο De Beer πάντως παρέμεινε στο Signal Iduna Park παρά τη φυγή του Klopp, άρα παραμένει άγνωστο αν θα θελήσει να ακολουθήσει τον Γερμανό τεχνικό στο Anfield.

Andreas Beck


Ο Klopp έφερε τον Andreas Beck στη Dortmund το 2012 για να προθερμαίνει τους παίκτες του. Το αν θα δούμε τον 39χρονο να κάνει την ίδια δουλειά και για τη Liverpool παραμένει άγνωστο.

Gary McAllister


Ο πρώην παίκτης της Liverpool δεν είχε χρόνο για να αναδείξει το ταλέντο του στη προπονητική μετά και τη πολύ γρήγορη απόλυση του Brendan Rodgers τη φετινή σεζόν. Δεν αποκλείεται πάντως να πάρει και μια δεύτερη ευκαιρία αν το θελήσει ο Jurgen Klopp, με το ρόλο του βοηθού προπονητή.

 Dietmar Hamann
Μέλος του ρόστερ που έκανε το έπος στην Κωνσταντινούπολη, μετρώντας και μια 7ετία στην ομάδα. Είναι από τα ονόματα που ακούγονται έντονα για να βρεθούν στο πλευρό του Klopp, με τον ίδιο τον 48χρονο τεχνικό να μη κρύβει την επιθυμία του να δουλέψουν μαζί. Ο Hamann πήρε άδεια προπονητή πριν 2 χρόνια και είναι εκ των φαβορί για μία από τις δύο θέσεις των βοηθών.

Sami Hyypia


Ο Hyypia πέρασε 10 χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στο Anfield, όντας και εκ των αρχηγών της Liverpool. Υπήρξε προπονητής της Bayer Leverkuzen, όμως απολύθηκε πριν 2,5 χρόνια. Τον τελευταίο καιρό ακούγεται συνεχώς για τον πάγκο των «κόκκινων» και δε θα ήταν απίθανο να τον δούμε στο team του Klopp.


Πηγή: Sky Sports
Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.