Liverpool- Southampton (preview)


Λίγες ώρες πριν το πρώτο ματς πρωταθλήματος στο Άνφιλντ για τον Γιούργκεν Κλοπ, η Λίβερπουλ θα επιχειρήσει να θυμηθεί τι εστί νίκη απέναντι στη Σαουθάμπτον του Ρόναλντ Κούμαν.

Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Τότεναμ στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν. Από την άλλη οι Άγιοι προχώρησαν σε γκέλα-σοκ, αφού σπατάλησαν προβάδισμα 2 τερμάτων στην ισοπαλία με 2-2 επί της Λέστερ στο Σεντ Μέρις!

Τα προβλήματα για τους Κόκκινους παραμένουν τα γνωστά με τους Τζόρνταν Χέντερσον, Τζον Φλάναγκαν, Ντάνι Ινγκς, Τζο Γκόμεζ και Τζόρνταν Ρόσιτερ να μένουν εκτός. Αμφίβολος είναι ο Ντάνιελ Στάριτζ που δεν μοιάζει να έχει επανέλθει στο 100 τοις εκατό του.

Για τους Άγιους εκτός για την αναμέτρηση θα παραμείνουν Λογνκ, Φόρστερ, Γκάρντος και Στεκέλενμπουργκ, πράγμα που σημαίνει πως οι Άγιοι θα παραταχθούν με την τρίτη τους επιλογή κάτω από τα γκολποστ, δηλαδή τον 39χρονο Κέλβιν Ντέιβις.

Η προϊστορία καθιστά τη Σαουθάμπτον επικίνδυνη ομάδα για τη Λίβερπουλ, ωστόσο οι Ρεντς μετρούν 3 σερί νίκες επί των Αγίων. Τελευταία νίκη της Σαουθάμπτον ήταν αυτή με 0-1 στο Άνφιλντ το 2013 με γκολ του Λόβρεν.

Η φόρμα της Λίβερπουλ παραμένει μέτρια καθώς στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος μετρά 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ η ομάδα του Κούμαν 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Πιθανές εντεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Μορένο, Σκρτελ, Σακχό, Λούκας, Τσαν, Μίλνερ, Κουτίνιο, Λαλάνα, Μπεντέκε

Σαουθάμπτον: Ντέιβις, Σέντρικ, Μπέρτραντ, Βαν Ντάικ, Φόντε, Οριόλ Ρομέου, Γουανιάμα, Μανέ, Τάντιτς, Στίβεν Ντέιβις, Πελλέ


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.