Tottenham Hotspur-Liverpool (preview)

Το ταξίδι του Jurgen Klopp με τη Liverpool έχει αφετηρία από το White Hart Lane, ένα γήπεδο από το οποίο παραδοσιακά οι «κόκκινοι» έχουν τον τρόπο να φεύγουν με τους τρεις βαθμούς, πολλές φορές και με εμφατικό τρόπο!


Μετά από μια βδομάδα «καυτών» εξελίξεων στη Liverpool, που τη βρήκε με νέο προπονητή εξαιτίας της απόλυσης του Brendan Rodgers, η επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Premier League δε θα έχει μόνο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τον Klopp όπως είναι φυσικό να συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των «κόκκινων».

Tottenham και Liverpool απέχουν μόλις 1 βαθμό μετά από 8 αγώνες και αμφότερες θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στην τετράδα. Και οι δύο ομάδες όμως έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, με τις απουσίες να είναι όχι μόνο πολλές, αλλά και σημαντικές.

Για τη γηπεδούχο Tottenham, στα «πιτς» βρίσκονται οι Bentaleb, Mason, Son και Pritchard, ενώ αμφίβολος είναι και ο Danny Rose τον οποίο ο Mauricio Pochettino θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή. Ο Eric Dier δε θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και οι «πετεινοί» θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν μερικά νέα πρόσωπα στην αρχική τους ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα: Lloris, Alderweireld, Verthogen, Walker, Davies (Rose), Dembele, Alli, Erriksen, Lamela, Chadli, Kane.

Ούτε και η Liverpool όμως θα παραταχθεί στο White Hart Lane πάνοπλη, αφού οι τραυματισμοί της έχουν... χτυπήσει τη πόρτα με το «καλημέρα» στη φετινή σεζόν. Lovren, Benteke, Firmino, Henderson, Flanagan ήταν τα γνωστά εδώ και λίγο καιρό προβλήματα, με την εβδομάδα που διανύουμε όμως να κρύβει δύο μεγάλα «σοκ», μετά τους τραυματισμούς των Gomez και Ings που θα τους στοιχίσουν όλη τη χρονιά! Στο μεταξύ δύο μέρες πριν τραυματίστηκε και ο Jordan Rossiter. Οι φήμες για την ενδεκάδα που θα επιλέξει στο ντεμπούτο του ο Jurgen Klopp είναι πολλές, με τον Γερμανό ωστόσο να καταλήγει στο εξής σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1) : Mignolet, Sakho, Skrtel, Clyne, Moreno, Lucas, Can, Lallana, Coutinho, Milner, Origi (Sturridge).


Η Liverpool «τρέχει» ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών απέναντι στη Tottenham τα τελευταία δύο χρόνια το οποίο θέλει να επεκτείνει. Το εντυπωσιακό είναι πως σε αυτά τα πέντε τελευταία ματς, οι «κόκκινοι» έχουν πετύχει 18 (!) γκολ!

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε αν ο Jurgen Klopp θα ξεκινήσει τη θητεία του στον πάγκο της Liverpool με νίκη.


Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης



Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.