Η φημολογία της εβδομάδας

Δεν ήταν λίγα, ούτε και άσχημα τα ονόματα που συνδέθηκαν με τη Liverpool την εβδομάδα που μας πέρασε. Το κατά πόσο όλη αυτή η φημολογία ισχύει και δεν είναι αποτέλεσμα παραπληροφόρησης και ψευδών ειδήσεων δε το γνωρίζουμε, όμως συλλέξαμε για εσάς τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία φημολογίας για την περασμένη εβδομάδα!


«Liverpool για Lewa»

Με τον Jurgen Klopp να βρίσκεται πλέον στον πάγκο της Liverpool, η Bundesliga είναι στο προσκήνιο της φημολογίας όσον αφορά τα μεταγραφικά των «κόκκινων». Λογικό είναι έτσι, οι πρώην παίκτες του Normal One να ακούγονται πολύ για το Anfield. Ένας εξ' αυτών και ο Robert Lewandowski, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την Γερμανία, είχε έναν άγριο καυγά με τον Arjen Robben, και το μέλλον του μπορεί να είναι μακριά από το Allianz Arena.

O σοβαρός τραυματισμός του Ings, οι επιρρεπείς στους τραυματισμούς Christian Benteke, Daniel Sturridge, καθώς και η μετριότητα στην οποία κινείται μέχρι στιγμής ο Divock Origi, κάνουν την απόκτηση ενός επιθετικού μάλλον επιτακτική ανάγκη. Το κατά πόσο μπορούν να ισχύουν τα Γερμανικά αυτά δημοσιεύματα δε γνωρίζουμε, αυτό που ξέρουμε πάντως είναι το πόσο θα ήθελαν οι οπαδοί των «κόκκινων» να τον δουν να σκοράρει μπροστά στο KOP!

«Έκλεισε Pato η Liverpool»


Η Tutto Mercato δε φημίζεται για την εγκυρότητά της. Το Ιταλικό αυτό μέσο, έκλεινε κάθε μέρα το καλοκαίρι τον Matteo Kovasic στους «κόκκινους», όμως το ενδιαφέρον αυτό δε κατέληξε ποτέ σε «γάμο». Ωστόσο, στην περίπτωση του Alexandre Pato υπήρξε επιβεβαίωση της φημολογίας από τον πρόεδρο της Corinthians, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα του έχει έρθει σε συμφωνία με τη Liverpool για τη παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού τον Ιανουάριο!

«Ο Pato θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη, γι' αυτό και υπάρχει συμφωνία με τη Liverpool.»

Το να ισχύει το όλο θέμα παραμένει αρκετά δύσκολο, κάτι που λογικά δε... «χαλάει» και τους οπαδούς των «κόκκινων», οι οποίοι περιμένουν κάτι καλύτερο από ένα χαμένο wonderkid με τον Jurgen Klopp στον πάγκο.


«Θέλει Sane ο Klopp»


Μιας και ανοίξαμε το θέμα «wonderkids», η Liverpool φαίνεται ότι ενδιαφέρεται έντονα για ένα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στο χώρο του ποδοσφαίρου, τον Leroy Sane της Schalke. Ο 19χρονος Γερμανός σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη χώρα του, παρακολουθείται στενά από τους «κόκκινους», οι οποίοι θέλουν να ενισχυθούν στα άκρα της επίθεσης.

Ο νεαρός εξτρέμ είναι ο,τι καλύτερο έχουν να παρουσιάσουν φέτος οι «βασιλικοί μπλε», έχοντας συγκεντρώσει πάνω του όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας. Μεγάλες ομάδες, μεταξύ αυτών και η Liverpool, στέλνουν σκάουτερ για να τον παρακολουθήσουν, με τους ανθρώπους του Klopp να έχουν μείνει εντυπωσιασμένοι. Υπάρχει πιθανότητα να καταλήξει στο Anfield; Ο χρόνος θα δείξει, πάντως η μέχρι στιγμής πορεία του δείχνει ότι αξίζει μια επιχείρηση απόκτησής του.


«Ενδιαφέρον για Reus και Gundogan»


Ναι δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούτε. Μάλλον ούτε και η τελευταία. Το διαδίκτυο «μιλάει» ξανά για ενδιαφέρον της Liverpool στο πρόσωπο του Marco Reus. Μάλλον μοιάζει με μακρινό όνειρο πλέον, αφού ο Γερμανός μέσος ακούγεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πάντως οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πιθανή μεταγραφή του στους «κόκκινους» στο 6/1, την ώρα που η Manchester United συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες με το 20/1.

Παράλληλα, ενδιαφέρον φημολογείται ότι υπάρχει και για τον υποψήφιο μεταγραφικό στόχο των Barcelona και Manchester United, Ilkay Gundogan. Ο Γερμανός δε θα συνεχίσει στη Dortmund μετά το καλοκαίρι του 2016, και ήδη πολλές ομάδες επιχειρούν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Δε γνωρίζουμε αν η Liverpool είναι μία από αυτές, πάντως ακόμη και αν προσπαθήσει, δύσκολα θα τον αποκτήσει δεδομένου του ανταγωνισμού που θα έχει.



* Όλη η φημολογία που καταγράφηκε αναφέρεται στην περασμένη εβδομάδα, δηλαδή από την Δευτέρα 9/11, μέχρι και την Κυριακή 15/11.

* Το ενδεχόμενο τα δημοσιεύματα να μην ισχύουν είναι μεγάλο.

*Με αυτό το άρθρο εγκαινιάζεται η στήλη «Η φημολογίας της εβδομάδας», με την οποία θα σας κρατάμε ενήμερους για τη φημολογία που αναπτύσσουν τα μέσα γύρω από το όνομα της Liverpool.

Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.