Coutinho: «Αφιερωμένο στους απίθανους οπαδούς μας»

Ο Philippe Coutinho δε μπορούσε να κρύψει τα χαρά του για τη νίκη και τα δύο δικά του εξαιρετικά τέρματα απέναντι στη Chelsea, τα οποία αφιέρωσε στους οπαδούς της Liverpool.



Ο Βραζιλιάνος σκόραρε για πρώτη φορά μετά τα μέσα Αυγούστου, και μιλώντας στη Liverpool Echo, δε μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τα γκολ και τα αποτέλεσμα της ομάδας του.

«Είμαι τόσο χαρούμενος που έβαλα αυτά τα γκολ. 

«Έχει περάσει πολύς καιρός από τη τελευταία φορά που σκόραρα. Δε παίζω πολύ καλά αυτό το διάστημα, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να συνεχίσω να δουλεύω και τα πράγματα θα άλλαζαν για εμένα. Και αυτό έκανα.

«Συνέχισα να προσπαθώ ξέροντας ότι καλά πράγματα θα έρθουν. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω πολύ περισσότερα γκολ. Περισσότερο είμαι χαρούμενος για το γεγονός ότι μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις πόντους.

«Η υποστήριξη που είχαμε από τους οπαδούς μας κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν απίθανη. Είναι πάντα εκεί για να μας υποστηρίξουν και θέλαμε να τους δώσουμε κάτι που θα τους έκανε χαρούμενους. Τα γκολ μου και η νίκη είναι αφιερωμένα σε αυτούς.»

Μετά το θρίαμβο στο Stamford Bridge, η Liverpool βρίσκεται στην 7η θέση, αν και με ισοβαθμία, παραμένοντας αήττητη με τον Jurgen Klopp στον πάγκο της. Το νούμερο 10 των «κόκκινων», επιμένει ότι το χτεσινό διπλό θα δώσει ψυχολογία και σιγουριά σε αυτόν και τους συμπαίκτες του για τη δύσκολη συνέχεια.

«Παίξαμε πολύ καλά και είμαστε περήφανοι για τη νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς, επειδή κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Chelsea. Θα είναι σημαντικό για τη ψυχολογία μας.

«Θα μας βοηθήσει και στη προσπάθεια που κάνουμε για να φτάσουμε ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.»

Ο Coutinho μίλησε επίσης για το πόσο διασκεδαστικό είναι να παίζεις για τον Klopp, αλλά και για το τι περιμένει ο Γερμανός τεχνικός από τους παίκτες του.

«Ο προπονητής ήταν ευχαριστημένος. Μου έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά. 

«Όλοι διασκεδάζουμε το ποδόσφαιρο που ζητάει από εμάς. Είναι ένας προπονητής που απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα. 

«Είναι ένας προπονητής που σου δίνει σιγουριά. Είχαμε μερικές δύσκολες στιγμές σαν ομάδα, αλλά τώρα είμαστε σε καλό δρόμο.»



Πηγή: Liverpool Echo
Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης
 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.