Klopp: "Αυτό με ευχαριστεί πραγματικά"


Ο Γιούργκεν Κλοπ περιμένει ένα δυνατό τεστ κόντρα στην Σάντερλαντ, καθώς οι Μαύρες Γάτες θέλουν να συνέλθουν από την συντριβή με 4-1 από την Μάντσεστερ Σίτυ στην Boxing Day που τους άφησε πέντε βαθμούς μακριά από την σωτηρία, αλλά επιμένει ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για αυτό που θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο του Φωτός το βράδυ της Τετάρτης.

Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ο Γερμανός δήλωσε: "Πιστεύω ότι ο Σαμ Αλαρντάις μετά το ματς με την Σίτυ μίλησε, όχι μόνο για τα τρία γκολ σε δέκα λεπτά, αλλά για το τι πρέπει να κάνουν στο επόμενο παιχνίδι καθώς έχασαν την συγκέντρωσή τους στην άμυνα.

"Αυτό που είδαμε με την Λέστερ ήταν πως είναι πάντα σημαντικό να μάχεσαι για δεύτερες μπάλες και πόσο δυνατοί είναι όταν τις κερδίζουν. Είναι γρήγοροι στο τρανζίσιον και στο μυαλό, με πολύ καλές λύσεις.

"Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε όπως με τη Λέστερ. Αν θες να βελτιωθείς σε κάποιον τομέα, δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Δεν μπορείς να πεις "ας δουλέψουμε στο παιχνίδι κατοχής, την πίεση και την αντεπίθεση". Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις "αυτό" και να πεις ότι στο επόμενο παιχνίδι θα κάνουμε "αυτό".

"Μετά την Γουότφορντ ήταν προφανές τι έπρεπε να κάνουμε. Ήταν προφανές γιατί είχαμε τα ίδια προβλήματα κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και την Γουέστ Μπρομ, αλλά όχι με τη Λέστερ γιατί αντιδράσαμε κι αυτό είναι πολύ καλό. Αυτό με ευχαριστεί πραγματικά.

"Τώρα έχουμε να παίξουμε με την Σάντερλαντ. Δεν θέλουμε να πάμε και να δείξουμε πως παίζεται το ποδόσφαιρο. Πάμε γιατί θέλουμε να νικήσουμε, είναι ο μόνος λόγος που πηγαίνουμε εκεί."

Η Σάντερλαντ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην 19η θέση της βαθμολογίας, αλλά ο Κλοπ δεν ανησυχεί για την πιθανότητα εφησυχασμού κι έχει τονίσει την σημασία του να χτιστεί ένα μομέντουμ.

 "Δεν υπάρχει λόγος να σκεφτούμε «είναι μόνο η Σάντερλαντ»," πρόσθεσε. "Τους ξέρω και κανείς στην ομάδα δεν σκέφτεται έτσι."

"Θέλουμε να βελτιώσουμε την κατάστασή μας. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε βαθμούς σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Υπάρχουν τόσοι πόντοι τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, είναι απίστευτο.

"Επόμενος προωρισμός η Σάντερλαντ και πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι από το πρώτο δευτερόλεπτο όπως με την Λέστερ. Ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι κάτι για το οποίο ήμουν χαρούμενος. Τώρα πρέπει να το ξανακάνουμε. Αν το κάνεις αυτό παίρνεις συνεχόμενα αποτελέσματα, αλλά δεν γίνεται αμέσως. Πρέπει να δουλέψεις γι' αυτό."




Share on Google Plus

About Dimitris Kountouris

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.