Marko Grujic:Πολύ κοντά στο να γίνει το νούμερο 1 μεταγραφικό απόκτημα του Klopp

Όσο πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος,τόσο περισσότερο και η Liverpool θα εμπλέκεται με πολλές μεταγραφικές κινήσεις.Ωστόσο,μία κίνηση η οποία όπως φαίνεται θα έχει αίσιο τέλος,έγινε από τον προπονητή μας Jürgen Klopp.Μιλάμε φυσικά για τον Marko Grujic,τον 19χρονο μέσο που αγωνίζεται στην Red Star Belgrade.

















Όπως ενημερώνει η Liverpool Echo,και συγκεκριμένα ο Kristian Walsh,οι Reds πάλευαν για την υπογραφή του πιτσιρικά με την ιταλική Inter Milan,με τη Liverpool να φοβάται ότι οι Ιταλοί είναι ένα βήμα μπροστά από αυτούς.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι Κόκκινοι είναι πολύ κοντά στο να κάνουν τον παίκτη δικό τους,με τον Klopp,έναν μεγάλο θαυμαστή του νεαρού,να εμπλέκεται προσωπικά ώστε να κάνει τον νεαρό κάτοικο Anfield.

Την πρόοδο του παρακολουθούσε και ο στενός συνεργάτης του Jürgen Klopp,Zeljko Buvac.O Grujic πιθανότατα θα είναι μέλος της Liverpool από τον Ιανουάριο,ωστόσο θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στη Σέρβικη ομάδα,ως δανεικός.








Λένε πάντως ότι όπου υπάρχει καπνός,υπάρχει και φωτιά.Και αυτό γιατί ο νεαρός άσσος της Red Star Belgrade,χθες το βράδυ ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ,με τον ίδιο,και από πίσω τους οπαδούς της Liverpool(φωτογραφία στα αριστερά).
Ερωτηθείς για το μέλλον του πάντως,ο Σέρβος είπε:


  ''Θα προσπαθήσω να σεβαστώ το club,τους οπαδούς και γενικά το κοινό της ομάδας,αλλά και πάλι για μένα πρέπει να επιλέξω το καλύτερο περιβάλλον όπου θα έχω την ευκαιρία να παίξω και να δουλέψω με καλούς προπονητές,και σε καλές συνθήκες.''

  ''Είναι σίγουρο ότι θα μείνω εδώ μέχρι να εξασφαλίσουμε την θέση μας για το επόμενο Champions League.Είχα μία συζήτηση με τη Liverpool,αλλά δεν έχω λάβει ακόμη κάποιο συμφωνητικό.Είμαι ακόμη παίκτης της Red Star.''

Ο Marko Grujic πάντως,ήρθε στο προσκήνιο για τους Σέρβους,από τις ακαδημίες,κάνοντας το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα,σε ηλικία 17 ετών τον Μάιο του 2013.

Έκτοτε έχει γίνει εκ των αγαπημένων της κερκίδας των Σέρβων.Ο Grujic τη φετινή σεζόν έχει βρει τα δίχτυα 5 φορές,και ήταν μέλος της Εθνικής Σερβίας U-20,που κέρδισε το παγκόσμιο κύπελλο στη Νέα Ζηλανδία,τον περασμένο Ιούνιο.

Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης

























































Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.