Klopp: ''Δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε κι άλλο παιχνίδι!"

Στην post game συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα FA Cup απέναντι στην Exeter City, ο Jurgen Klopp δε δίστασε να παραδεχτεί ότι η Exeter έβαλε δύσκολα στη Liverpool, όμως ο Γερμανός δήλωσε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των νεαρών παικτών του.


Εξαιτίας της όλης κατάστασης με τους τραυματισμούς, αλλά και του δύσκολου προγράμματος που έχουν να αντιμετωπίσουν οι ''κόκκινοι'', ο Klopp προτίμησε να επιλέξει πάρα πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για τον τρίτο γύρο του FA Cup, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της, στην League Two!

Αυτή η κίνηση ανάγκης όμως, δεν έδωσε τη νίκη-πρόκριση στη Liverpool, η οποία θα αναγκαστεί να παίξει επαναληπτικό στο Anfield, επιβαρύνοντας κι άλλο, το ήδη δύσκολο πρόγραμμά της!

''Προσπαθήσαμε να χτίσουμε μια ενδεκάδα υπό την πίεση του χρόνου, φέρνοντας πίσω στην ομάδα μερικούς δανεικούς, και έχουμε προπονηθεί μαζί μόνο χτες και σήμερα για 40 λεπτά.

''Παίξαμε στο ίδιο πλάνο με αυτό που συνηθίζουμε και με τους βασικούς μας, όμως στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να είμαστε όλοι μαζί και να προπονούμαστε παρέα. Αυτό δεν ήταν εφικτό για εμάς.

''Η Exeter έπαιξε πολύ καλά, και εμείς δεν αμυνθήκαμε σωστά, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Η κατάσταση του γηπέδου δεν ήταν καλή και αυτό δε βοήθησε καμία από τις δύο ομάδες. Σε αυτή την ατμόσφαιρα, οι ποδοσφαιριστές μας κουράστηκαν. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, όμως στο τέλος οι προσπάθειές μας δεν ήταν αρκετές για να μας δώσουν τη νίκη.

''Έπρεπε να σεβαστούμε την κατάσταση και αυτό κάναμε. Ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε, όμως δε το καταφέραμε και θα παίξουμε επαναληπτικό στο Anfield. Έτσι είναι τα πράγματα και δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε κι άλλο παιχνίδι!

''Άμα οι παίκτες μου έκαναν λάθη, υπεύθυνος είμαι εγώ. Αν δεν αμύνθηκαν σωστά, υπεύθυνος είμαι πάλι εγώ. Όλα είναι ευθύνη των προπονητών της Liverpool, όχι των παικτών.

''Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ότι όλα τα 8αρια μας είναι τραυματίες. Έχουμε ξεμείνει από παίκτες σε αυτή τη θέση και ελπίζω την επόμενη βδομάδα αυτό να αλλάξει.

''Οι παίκτες μου παίξανε καλά. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και αυτό είναι λίγο υπέρ της Exeter, η οποία γνωρίζει το γήπεδο καλύτερα. Ξέρανε που μπορούν να βγάλουν καλές σέντρες και που όχι για παράδειγμα.

΄'Για μένα, αυτός ο αγώνας FA Cup ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.''


Επιμέλεια-Μετάφραση: Γιώργος Δρογγίτης
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.