Ο Εμφύλιος εκτός συνόρων, πράξη δεύτερη!

Η δεύτερη μονομαχία ανάμεσα στους δυο κόκκινους αντιπάλους, θα πάρει σάρκα και οστά σε λίγες ώρες!

Ο πρώτος, στα χρονικά, αγώνας μεταξύ Μαν. Γ  και Λίβερπουλ, βρήκε την ομάδα του Μέρσισαΐντ νικήτρια με μεγάλη άνεση!

  Στον αγώνα που διεξήχθη πριν ακριβώς μια εβδομάδα, μόνο μια ομάδα πάτησε το χορτάρι του Άνφιλντ και αυτή ήταν η γηπεδούχος! Με μια εμφάνιση που δύσκολα θα περίμενε ακόμη και ο ποιο αισιόδοξος φίλαθλος, η Λίβερπουλ "πάτησε" τους κόκκινους διαβόλους παίρνοντας σκορ που της επιτρέπει να ταξιδέψει στο Όλντ Τράφορντ με αέρα θριαμβευτή!

  Για τους ίδιους λόγους και για 96 επιπλέον, η ομάδα μας θα πρέπει να σκορπίσει την μισητή αντίπαλο της, της οποίας φίλαθλοι-σιχάματα, μην αντέχοντας το θέαμα της ομάδας τους να μην μπορεί να αλλάξει δεύτερη πάσα, στράφηκαν ενάντιων των 96 του Χίλσμπορο, πράξη την οποία καταδίκασε μεγάλο μέρος των φίλων της παγκοσμίως! 

  H Λίβερπουλ, έχοντας το 2-0 σαν μαξιλάρι, πηγαίνει στην έδρα της Μαν Γ. με τα στατιστικά να είναι σαφώς με το μέρος της! Περίπου το 75% των περιπτώσεων που η γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0 στον πρώτο αγώνα προκρίθηκαν! Φυσικά τα στατιστικά δεν παίζουν μπάλα, άλλα πρέπει να τα αναφέρουμε!

  Να σημειώσουμε πως η Μαν Γ. είχε να αντιμετωπίσει την  Γουεστ Χαμ το σαββατοκύριακο για τον θεσμό του FA Cup, σε έναν αγώνα ο οποίος έληξε με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες με 1-1!
Αντίθετα, η Λίβερπουλ είχε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση μιας και το τελευταίο της ματς ήταν το πρώτο σκέλος για την φάση των 16!

  Χωρίς να θέλω να παινευτώ, στο pre game του πρώτοι αγώνα είχα προβλέψει το τι θα συμβεί με τον  David De Gea! Ο Ισπανος πορτιέρο είναι ο άνθρωπος που με υπεράνθρωπες προσπάθειες κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και έσωσε κάποιες ελπίδες για πρόκριση στον σημερινό αγώνα! Τα ίδια ισχύουν και για σήμερα! Μεγάλη προσοχή στον Ισπανό! Μιλάμε ίσως για τον πιο φορμαρισμένο Τ/Φ
αυτή την περίοδο! Κατά τ'άλλα, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την αντίπαλο! Αν παίξει όπως και στο πρώτο ματς, ή καλύτερα αν παίξει απλά σαν Λίβερπουλ η πρόκριση είναι δεδομένη!


Αυτά από εμένα για το  Pre game του ντέρμπι!
Για νεότερα, ενδεκάδες, Live κάλυψη του αγώνα, φάσεις και γκολ μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας στο Facebook!


Επιμέλεια; Δημήτρης Γκουτρίδης


Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.