Manchester United 1 - 1 Liverpool - Βαθμολογίες Παιχτών: Φτου σου Mama, μη σε ματιάσουμε!



H Liverpool απέσπασε την ισοπαλία με 1-1 στο Old Trafford από τη Manchester United, και προχώρησε στη φάση των 8 του Europa League, έχοντας νικήσει με 2-0, το πρώτο παιχνίδι στο Anfield. Εκτενέστερα γεγονότα του αγώνα, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Το liverpoolfans.gr είναι εδώ, για να σας παρουσιάσει τις βαθμολογίες των παιχτών μας!

Simon Mignolet: Λίγα πράγματα είχε να κάνει ο Βέλγος γκολκίπερ. Άργησε σε μια έξοδό του, δίνοντας την ευκαιρία στο Lingard να πάρει ανενόχλητος την κεφαλιά, την οποία έδιωξε σε κόρνερ χάρη στα εκπληκτικά reflex του. Θεατής σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα.

Βαθμολογία: 6.5/10

Nathaniel Clyne: Ίσως το χειρότερο παιχνίδι του (σταθερότατου συνήθως) δεξιού αμυντικού. Ο Martial τον προβλημάτισε ιδιαίτερα, ενώ υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο έβαλε την ομάδα μας πίσω στο σκορ. Ανέβηκε όσο προχωρούσε το ματς.

Βαθμολογία: 5/10

James Milner: Περίεργη βραδιά για το Milner, αφού χρειάστηκε να παίξει στη θέση του αριστερού μπακ, στη θέση του τραυματία Moreno, και γενικά η εμφάνισή του ήταν απόλυτα επιτυχής. Η εμπειρία του βοήθησε σημαντικά την ομάδα, ενώ δεν αντιμετώπισε σχεδόν κανένα πρόβλημα εναντίων του Lingard.

Βαθμολογία: 6.5/10




Mamadou Sakho: Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ. Από την αρχή μέχρι το τέλος σταθερότατος στις επεμβάσεις του, σωστότατα τάκλιν ακόμα και σε δύσκολα σημεία, πολύ καλός στις μεταβιβάσεις του, ήταν από τις μέρες που σου προσέδιδε μια σιγουριά. Φαίνεται να έχει φτιάξει ένα αποτελεσματικότατο δίδυμο με το Lovren.

Βαθμολογία: 9/10 (ΜΟΤΜ)

Dejan Lovren: Το περίεργο πλέον, θα ήταν ο Κροάτης να μην πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση. Δυνατός στις μονομαχίες, ηγετική φυσιογνωμία στην άμυνα, φαίνεται πως η πρώτη, κακή του χρονιά, θα παραμείνει μακριά, σαν ένας κακός εφιάλτης.

Βαθμολογία: 8/10




Emre Can: Βρισκόταν παντού στο χώρο του κέντρου, κοινώς έκοβε και έραβε. Δύναμη μαζί με ταχύτητα, αποτελούν τη συνταγή της επιτυχίας για κάθε αθλητή, και αυτό ισχυεί και για τον Emre Can. Η απόδοσή του έχει βελτιωθεί αισθητά στο 2016, και η εμφάνιση κόντρα στη United δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Highlight της βραδιάς: Το τακουνάκι του στον Coutinho, κάτω από τα πόδια του Blind.

Βαθμολογία: 8/10

Jordan Henderson: Μέτρια εμφάνιση από τον αρχηγό. Έτρεξε αρκετά, αλλά δύσκολο να τον προσέξεις όταν δίπλα του, ο Can έπαιζε τόσο καλό ποδόσφαιρο. Έχασε μια τρομερή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 6/10

Adam Lallana: Καλό παιχνίδι από τον Άγγλο διεθνή, ο οποίος όπως έχουμε τονίσει, δείχνει αισθητά ανεβασμένος. Για τη δουλειά του χωρίς την μπάλα είναι περιττό να μιλήσουμε, καθώς και πάλι βρισκόταν παντού στο γήπεδο, όντας άριστος αμυντικά. Η βελτίωσή του είναι εμφανής στο επιθετικό κομμάτι, καθώς πλέον έχει γίνει ουσιαστικότερος στο παιχνίδι του. Μεστή εμφάνιση.

Βαθμολογία: 7/10

Roberto Firmino: Τα ίδια πάνω κάτω με το Lallana. Εξαιρετικός αμυντικά, τακτικά, δείχνει να ταιριάζει στο pressing game του Klopp. Επιθετικά δε βοήθησε ιδιαίτερα, αξίζει όμως και αυτός ένα ρεπό.

Βαθμολογία: 6/10




Philippe Coutinho: Παρακολουθείς το πρώτο ημίχρονο, και αναρωτιέσαι, γιατί αυτόν τον παίχτη το φωνάζουν όλοι "μικρό μάγο". Πετυχαίνει ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, προσωπικό γκολ, και τότε καταλαβαίνεις. Το θέμα είναι πως για να λέγεσαι παίχτης παγκόσμιας κλάσης, δεν αρκεί μια στιγμή. Πρέπει να έχει επιρροή σε όλο το παιχνίδι. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός, ανέβηκε ωστόσο στο δεύτερο, παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες, πράγμα το οποίο χρειάζεται η ομάδα.

Βαθμολογία: 7.5/10

Daniel Sturridge: Δεν ήταν καλή βραδιά για το Sturridge. Αν και κινητικός, κρατούσε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του απ'όσο χρειαζόταν, σπαταλόντας επιθέσεις. Είχε ένα εξαιρετικό σουτ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, στο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει De Gea. Φάνηκε εκνευρισμένος από την αντικατάστασή του. Χρειάζεται χρόνο για να βρει τη φόρμα του.

Βαθμολογία: 5.5/10

Divock Origi (στη θέση του Daniel Sturridge στο 67'): Έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα, και έμοιαζε επικίνδυνος σε κάθε επίθεση. Έχει μέλλον.

Βαθμολογία: 6.5/10

Joe Allen (στη θέση του Henderson στο 71'): Η υπόθεση πρόκριση είχε κριθεί όταν μπήκε στον αγώνα, έκανε μεστό παιχνίδι χωρίς λάθη.

Βαθμολογία: 6.5/10

Christian Benteke (στη θέση του Firmino στο 84'): Άλλη μια ευρωπαϊκή εμφάνιση για το Βέλγο επιθετικό.

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Άλλη μια πρόκριση για το Γερμανό, που δείχνει να εντάσσεται στη νοοτροπία της ομάδας. Οι παίχτες καταλαβαίνουν όλο και περισσότερο την τακτική του, και την εφαρμόζουν σωστά. Δείγμα από αυτό, φάνηκε στον αγώνα με τη United, η οποία λύγισε στην πίεση της ομάδας μας, ψηλά στο γήπεδο. Η επιλογή του να χρησιμοποιήσει το Milner ως αριστερό μπακ, ήταν επιτυχής.

Βαθμολογία: 8/10

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.