Κλοπ: Ο Μάρκοβιτς θα έχει την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ!


Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς βρέθηκε στο Μέλγουντ και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον νέο προπονητή της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως θα έχει την ευκαιρία να αναγεννήσει την καριέρα του στην ομάδα μετά από μια μέτρια πρώτη σεζόν.

Ο Σέρβος εξτρέμ, που είναι δανεικός ως το τέλος της χρονιάς στην Φενέρμπαχτσε, βρέθηκε στο Μέλγουντ την Παρασκευή.

Ο Μάρκοβιτς για την ώρα βρίσκεται εκτός λόγω τραυματισμού όμως σύντομα θα επιστρέψει στην Τουρκία για να επανέλθει στην ομάδα.

Ο 22χρονος λόγω της μέτριας πρώτης του σεζόν στο Άνφιλντ μετά την μεταγραφή του από την Μπενφίκα συνδέθηκε με μόνιμη μεταγραφή στον τουρκικό σύλλογο.

Ωστόσο, ο Κλοπ θέλει ο Μάρκοβιτς να είναι παρών στην καλοκαιρινή προετοιμασία και να διεκδικήσει την είσοδό του στα πλάνα του για τη νέα σεζόν!

"Ο Λάζαρ έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και είναι πίσω σε εμάς για την ώρα. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον γιατρό για την ακριβή διάγνωση αλλά δεν είναι διαθέσιμος. Δεν είναι παίκτης μας για αυτή την σεζόν, οπότε θα χρειαστεί να επιστρέψει."

"Είχαμε μια μικρή συζήτηση περί αυτού. Είπα ότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα είσαι πολύ ευπρόσδεκτος και μετά είναι στο χέρι σου."

"Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο. Είναι μια μακρά προετοιμασία κι αν θέλει να επιστρέψει στην Λίβερπουλ τον Ιούλιο είναι ευπρόσδεκτος."

"Έχουμε έλλειψη σε ακραίους. Όλοι όσοι συμμετέχουν στην προετοιμασία μπορούν να έχουν μερίδιο συμμετοχής στην επόμενη σεζόν. Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο ρόστερ λόγω και των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων."


Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolecho.co.uk 
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.