Southampton 3 - 2 Liverpool - Βαθμολογίες Παιχτών: O Lallana ξανά στην κορυφή, με το Skrtel να κόβεται στο μάθημα



Η ομάδα μας γνώρισε την ήττα από τη Southampton με 3-2, ενώ είχε προηγηθεί με 0-2 στο ημίχρονο. Πραγματική αυτοκτονία, ακόμα πιστεύω οι περισσότεροι δεν το έχουμε χωνέψει. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότατα το πως εξελίχθηκε το ματς εδώ. Το liverpoolfans.gr, σας παραθέτει και με όση περισσότερη αντικειμενικότητα μπορεί να βγάλει μια ήττα με τέτοιον τρόπο, τις βαθμολογίες των παιχτών της ομάδας μας.




Simon Mignolet: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν θεατής. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έγινε ήρωας. Δεν έχει καμία ευθύνη για τα 2 πρώτα γκολ, στο 3ο γκολ όμως, η επίθεση της Southampton ξεκίνησε από δικό του λάθος.

Βαθμολογία: 6.5/10

Nathaniel Clyne: Επιστροφή στα παλιά. Σταθερός στην άμυνα, καμία προσφορά στην επίθεση. Τον προβλημάτισε λίγο ο Mane, αλλά όχι τόσο ώστε να δημιουργήσει πολλά προβλήματα από τη μεριά του. Περιμένουμε περισσότερα.

Βαθμολογία: 6/10




Jon Flanagan: Στη σημαντικότερη ίσως στιγμή στην καριέρα του, στιγμή που ήταν αρχηγός για την ομάδα της πόλης στην οποία μεγάλωσε, ο Jon Flanagan απογοήτευσε. Έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, προσφέροντας βοήθειες επιθετικά. Όλα άλλαξαν ωστόσο, με την είσοδο του Skrtel. Δεν μπόρεσαν ποτέ να συνεργαστούν, το 1ο γκολ της Southampton ξεκίνησε από δικό του λάθος, ενώ γενικά ο Mane έκανε ό,τι ήθελε από τα δεξιά της ομάδας μας.

Βαθμολογία: 5.5/10

Dejan Lovren: Ήταν τυχερός που δε δόθηκε πέναλτι στο σπρώξιμό του στο Shane Long, στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε την κίτρινη κάρτα, αλλά δε φαινόταν ότι αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στο δυνατό Pelle. Για κάποιο λόγο, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Βαθμολογία: 6/10

Mamadou Sakho: Ξεκίνησε εξαιρετικά, με καίριες επεμβάσεις στην άμυνα, δείχνοντας την ανορθόδοξη σιγουριά που έχει συνήθως. Με την είσοδο του Skrtel, η απόδοσή του έπεσε, αποσυντονίστηκε, ενώ ο Mane στο πρώτο γκολ, τον πέρασε πολύ εύκολα. Δείχνει καλύτερος αμυντικός όταν έχει δίπλα του το Lovren.

Βαθμολογία: 6.5/10

Emre Can: Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του, και ήταν πραγματικός οδοστρωτήρας στο πρώτο μέρος. Γρήγορος, σωστός στις πάσες, με αρκετές επελάσεις, δημιούργησε πολλά προβλήματα, και ήταν ηγετική φυσιογνωμία στο κέντρο της ομάδας μας. Έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και πάλι, παρέμεινε από τους καλύτερούς μας παίχτες. Καλή εμφάνιση.

Βαθμολογία: 6.5/10

Joe Allen: Πολύ καλός στην κατοχή της μπάλας, αλλά και στο μοίρασμά της. Έπρεπε να είχε πετύχει γκολ, στο τετ-α-τετ με το Forster. Aκυρώθηκε γκολ του (σωστά) ως offside. Δεν έκανε κάτι λάθος, ωστόσο αν πετύχαινε το 0-3, ο αγώνας θα είχε τελειώσει.

Βαθμολογία: 6/10




Philippe Coutinho: Άλλη μια καλή εμφάνιση από το Βραζιλιάνο μέσο, που συνεχίζει να ανεβάζει στροφές. Πέτυχε άλλο ένα εξαιρετικό γκολ, ενώ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο 2ο, με μπαλιά ακριβείας στον Origi. Παρόλα αυτά, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η επιρροή του στο παιχνίδι έπεσε, και στο 2ο ημίχρονο ήταν απλά ένας "επιβάτης".

Βαθμολογία: 6.5/10

Adam Lallana: Ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει επιθετικά η ομάδα μας. Εξαιρετικά φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα, κέρδισε την μπάλα στο κέντρο και έδωσε την ασσίστ στον Coutinho για το πρώτο γκολ. Κέρδισε πολλές χαμένες μπαλιές, ενώ μοίραζε σωστά την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στον Christian Benteke, ο οποίος όμως δεν την αξιοποίησε σωστά. Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση για τον 27χρονο Άγγλο διεθνή.

Βαθμολογία: 7/10 (MOTM)




Divock Origi: Καλή εμφάνιση και από το νεαρό Βέλγο, που συνεχίζει να δείχνει ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ομάδα μας τα επόμενα χρόνια. Γρήγορος, ταχύς και δυνατός, αποτελούσε κίνδυνο για την άμυνα της Southampton. Έδωσε την ασσίστ για το γκολ του Sturridge. Στο δεύτερο ημίχρονο, μαζί με όλη την ομάδα, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Βαθμολογία: 6.5/10




Daniel Sturridge: Δεν είναι στα καλύτερά του, και αυτό φαίνεται. Δεν ήταν και τόσο δραστήριος, ωστόσο πέτυχε γκολ με ένα εξαιρετικό τελείωμα. Ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Αντικαταστάθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.




Martin Skrtel (στη θέση του Dejan Lovren στο 45'): Tι να γράψω τώρα για το Σλοβάκο? Μπήκε και όλη η άμυνα αποσυντονίστηκε. Πέναλτι 3 λεπτά μετά την είσοδό του, καθαρή ευθύνη στο 3ο γκολ.. Απλά καταστροφή. Ίσως να χτυπάει το καμπανάκι της εξόδου το καλοκαίρι.

Βαθμολογία: 3/10

Christian Benteke (στη θέση του Daneil Sturridge στο 70'): Mπήκε, σπατάλησε μια τρομερή ευκαιρία σε τετ-α-τετ από μπαλιά του Lallana, και γενικά δεν έκανε τίποτα στο γήπεδο. Σκληρό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Έφαγε και μια κατσάδα από τον Klopp μετά τον αγώνα.

Βαθμολογία: 5/10

Sheyi Ojo (στη θέση του Allen στο 87'): Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League.

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Λυπάμαι Jurgen, αλλά σήμερα στο 2ο ημίχρονο τα έκανες σαλάτα. Εκτός και αν ο Lovren αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, δεν υπήρχε λόγος αλλαγής του. Μπήκε στη θέση του ο Skrtel, και η ομάδα έγινε ένα μπάχαλο. Έπρεπε να είχε μπει ο Henderson κάπου στο 70, γιατί Allen και Can ήταν φανερά κουρασμένοι, να πάρει μια φρεσκάδα. Πολύ καλό αρχικό στήσιμο παρόλα αυτά.

Βαθμολογία: 6/10

Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός



Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.