Αρνί, μαγειρίτσα και.... Λίβερπουλ!

                   Barclays Premier League, 36η αγωνιστική: Swansea city Vs Liverpool FC



  Τι κι αν εμείς βρισκόμαστε ανάμεσα σε κάρβουνα, σούβλες και κοψίδια... στο Νησί, η δράση συνεχίζεται!
  H 36η αγωνιστική για την Πριέμιερ Λιγκ, ξεκίνησε από χθες και ολοκληρώνεται σήμερα, με την ομάδα μας να ταξιδεύει στο Liberty Stadium για να αντιμετωπίσει της Σουόνσι!
  
 H Σουόνσι:
 Βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, 8 πόντους μακρυά από την επικίνδυνη ζώνη! Στα τελευταία της 6 ματς έχει 3 ήττες, 2 νίκες και 1 ισοπαλία! Έχει κερδίσει με 1-0 τα τελευταία 3 εντός έδρας ματς και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε 6 από τους τελευταίους της αγώνες στο Liberty Stadium!

 H Λίβερπουλ:
  Βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και ματς λιγότερο, με 55 βαθμούς, 4 μακρυά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη! Στις τελευταίες της 6 αναμετρήσεις έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα! Έχει σκοράρει 17 φορές στα 6 τελευταία εκτός έδρας ματς, αλλά έχει χάσει και 19(!) βαθμούς σε αγώνες που είχε βρεθεί να προηγείται στο σκορ!

 Για την ιστορία:
  Σε 15 αγώνες στην έδρα των κύκνων, οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει 7 φορές, 5 φορές ο αγώνας έληξε ισόπαλος ενώ η Λίβερπουλ έφυγε νικήτρια μόλις 3 φορές! Ωστόσο η Σουόνσι δεν έχει κερδίσει την Λίβερπουλ τις τελευταίες 8 φορές που την αντιμετώπισε, μετρώντας 6 ήττες και 2 ισοπαλίες!

 Στα νέα των ομάδων:
  Για την Σουόνσι, απόντες θα είναι οι Παλόστσι, και Λερόυ Φερ λόγω τραυματισμού με τους Γκομίς, Μοντέρο και Κι Σουνγκ-Γιουνγκ, να επιστρέφουν κατά πάσα πιθανότητα!

 Για την Λίβερπουλ, πιθανότατα, ο Γιούργκεν Κλοππ θα ξεκουράσει κάποια από τα μεγάλα ονόματα εν όψει του επαναληπτικού με την Βιγιαρεάλ! Επίσης ο Φελίπε Κουτίνιο δεν ένιωθε καλά και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Για αυτό το λόγο, οι πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός, είναι ελάχιστες!

Πιθανές ενδεκάδες (Πηγή: The Guardian)


 Για όλα τα τελευταία νέα, επίσημες ενδεκάδες, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκολ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!



Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.