Swansea 3 - 1 Liverpool - Βαθμολογίες παιχτών: Ward στα ύψη, οι υπόλοιποι.. στο πάτωμα!



Σε ένα αδιάφορο ματς μπροστά στο μεγάλο ημιτελικό της Πέμπτης, ο Jurgen Klopp παρέταξε μια ομάδα με πολλές αλλαγές. Η αδιάφορη πλέον βαθμολογικά, Liverpool, πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της μέσα στη χρονιά, και γνώρισε την ήττα από τη Swansea με 3-1.

Ας περάσουμε όμως στις βαθμολογίες:




Danny Ward: Aπό τους λίγους διασωθέντες του μεσημεριού. Στη δεύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Liverpool, πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση, κάνοντας μερικές σπουδαίες αποκρούσεις, ενώ γενικότερα ενέπνεε σιγουριά. Κρίμα που δε βοηθήθηκε από τους υπολοίπους.

Βαθμολογία: 7/10 (MOTM)

Nathaniel Clyne: Μέσα στη μετριότητα όλης της ομάδας. Δεν ήταν κακός, σταθερός αμυντικά όπως πάντα, ενώ αντιμετώπισε μερικά προβλήματα χάρη στην ταχύτητα του Montero. Δεν πρόσφερε κάτι επιθετικά. Δέχτηκε την κίτρινη κάρτα.

Βαθμολογία: 6/10

Martin Skrtel: Ο αρχηγός της ομάδας για σήμερα, πραγματοποίησε ακόμα μια κακή εμφάνιση. Μόνο και μόνο με την παρουσία του στην άμυνα, ο Skrtel φαίνεται να αποσυντονίζει την ομάδα. Δε δείχνει καθόλου ηρεμία, ενώ το όλο, απρόσεχτο στυλ του, μόνο κακό κάνει. Έχει ευθύνη στο τρίτο γκολ της Swansea. Ίσως ο χρόνος του στο Merseyside να τελειώνει σιγά σιγά.

Βαθμολογία: 4/10

Dejan Lovren: Μας έχει συνηθίσει σε καλύτερες εμφανίσεις. Φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα όταν αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, ενώ και οι τοποθετήσεις του, δεν ήταν ιδιαίτερα προσεχτικές. Δεν μπορεί με τίποτα να δέσει με τον Skrtel. Έχει περάσει και καλύτερες μέρες.

Βαθμολογία: 5/10




Brad Smith: O Βrad Smith είχε εντυπωσιάσει στις προηγούμενες συμμετοχές του, ωστόσο στο Liberty Stadium απείχε αρκετά από τον καλό του εαυτό. Είχε μερικές καλές στιγμές, ανά αραιά χρονικά διαστήματα, ωστόσο δεν ενέπνευσε καθόλου σιγουριά, και αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τον Routledge. Δέχτηκε την κόκκινη κάρτα(2 κίτρινες), το οποίο μας δίνει μια μικρή περίληψη του αγώνα του.

Βαθμολογία: 4/10




Pedro Chirivella: Η πρώτη του συμμετοχή στην Premier League, δυστυχώς ήταν άκρως αποτυχημένη. Έχανε συνεχώς την μπάλα σε επικίνδυνα σημεία, ενώ φάνηκε να υστερεί σε δύναμη σε ένα βρεγμένο χορτάρι, κόντρα σε μια physical ομάδα. Αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Βαθμολογία: 4/10




Kevin Stewart: Δεν μπορούμε να πούμε ότι έκανε πολλά λάθη ο Stewart, ωστόσο δείχνει να έχει ένα ταβάνι. Μαζί με τον Chirivella έχασαν το κέντρο, ενώ μερικές φορές δείχνει και αυτός να είναι πολύ ελαφρύς.

Βαθμολογία: 5/10




Jordon Ibe: Τι; Έπαιζε;

Βαθμολογία: 4/10

Philippe Coutinho: Άλλο ένα ματς κάτω των προσδοκιών για το Βραζιλιάνο. Την Πέμπτη αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο καθώς είχε προβλήματα με ίωση, σήμερα αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο για να έχει ξεκούραστα πόδια για την Πέμπτη. Και αυτός όμως, όσο αγωνίστηκε, ήταν απών από το παιχνίδι.

Βαθμολογία: 4.5/10




Sheyi Ojo: Aπό τους καλύτερους παίχτες της ομάδας μας. Μπορεί να μην πρόσφερε πολλά πράγματα ουσιαστικά, ωστόσο έτρεξε, πάλεψε και έδειξε κάποια διάθεση. Μην ξεχνάμε ότι είναι 18 χρονών. Έδωσε την assist στο goal του Benteke (εκτέλεσε το corner). Έχει ευθύνη και αυτός, στο τρίτο γκολ της Swansea.

Βαθμολογία: 5.5/10

Daniel Sturridge: Πολλά ειπώθηκαν μέσα στην εβδομάδα για την απόφαση του Klopp να μην αγωνιστεί ο Daniel στον αγώνα με τη Villareal. Σήμερα, ήταν μια ευκαιρία για τον Sturridge να δείξει την αξία του. Ξεκίνησε ορεξάτος, αλλά η απόδοσή του έπεσε πολύ γρήγορα. Έκανε κάποια καλά σουτ, αλλά πολλές φορές κρατούσε την μπάλα περισσότερο απ'ότι έπρεπε. Ακόμα τον ψάχνουμε στο πρώτο γκολ της Swansea.

Βαθμολογία: 5/10

Lucas Leiva (στη θέση του Philippe Coutinho στο 45'): Με την πολύτιμη εμπειρία του, συμμάζεψε κάπως τα πράγματα στο κέντρο. Παρόλα αυτά, ήταν ο άνθρωπος που έχασε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, στη φάση που οδήγησε στο τρίτο γκολ της Swansea.

Bαθμολογία: 6/10




Christian Benteke (στη θέση του Pedro Chirivella στο 45'): Λίγα πράγματα και από τον Βέλγο, έδωσε όμως μια άλλη νότα στην επίθεση της Liverpool, και πέτυχε και το μοναδικό γκολ της ομάδας.

Βαθμολογία: 6/10

Cameron Brannagan (στη θέση του Jordon Ibe στο 80'): Δεν είχε χρόνο να δείξει κάτι.

Bαθμολογίa: -




Jurgen Klopp: Μπροστά από το δεύτερο ημιτελικό κόντρα στη Villareal την Πέμπτη, παρέταξε μια εντεκάδα με πολλές αλλαγές. Τις δύο προηγούμενες φορές, κόντρα στην Bournemouth και την Stoke, του βγήκε, σήμερα όχι. Δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς που δίνει προτεραιότητα στο Europa League, αλλά θα περίμενε κάποιος ότι οι παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν, θα έδειχναν περισσότερη διάθεση.

Βαθμολογία: 6/10

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.