Τελευταία ευρωπαϊκή παράσταση για φέτος στο Άνφιλντ!

Uefa Europa League, ημιτελικός, 2ο σκέλος:

 Liverpool FC Vs Villarreal CF


Την τελευταία της φετινή αναμέτρηση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο Άνφιλντ, δίνει σήμερα η Λίβερπουλ εναντίων της Βιγιαρεάλ, με φόντο το ταξίδι στην Βασιλεία για τον τελικό του UEL!
  Η Ισπανική ομάδα, πήρε ένα μικρό προβάδισμα νικώντας τους "Κόκκινους" με 1-0 στο Ελ Μαδριγάλ αλλά για να βρεθεί στον τελικό της Βασιλείας, θα πρέπει να περάσει από το "καυτό" Ανφιλντ!
   Αν τα "κίτρινα υποβρύχια" τα καταφέρουν, τότε θα παίξουν στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας τους, ενώ αν οι "Ρεντς" κάνουν την ανατροπή θα βρεθούν στον 12ο τελικό τους. Στους προηγούμενους 11 έχουν πάρει 8 ευρωπαϊκά τρόπαια (3 UEFA Cup και 5 Champions League).


  
  Για την ιστορία:
Αυτή θα είναι η πρώτη επίσκεψη της Villarreal στο Άνφιλντ, καθώς η αναμέτρηση της Μ. Πέμπτης εναντίον της Λίβερπουλ, ήταν η πρώτη στην Ιστορία των δύο ομάδων!

 Λίγα Λόγια για την Βιγιαρεάλ: ΕΔΩ

  Στα Νέα των ομάδων:
 Η Λίβερπουλ θα έχει απόντες τους Χέντερσον, Ορίγκι, Τζόε Γκόμεζ που είναι τραυματίες, τον Ντάνι Ινγκς, ο οποίος επανήλθε στις προπονήσεις αλλά δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος και φυσικά τον Μαμαντού Σακχό που είναι τιμωρημένος λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας! 
 Αντιθέτως, ο Εμρέ Τσάν επιστρέφει στην αποστολή, πολύ γρηγορότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις!

Η Βιγιαρεάλ ταξίδεψε στην Αγγλία χωρίς καμία αγωνιστική απουσία, καθώς οι Έρικ Μπέιλι και Λέο Μπαπτιστάο ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους!

Πιθανές Ενδεκάδες:




 Για όλα τα τελευταία νέα, επίσημες ενδεκάδες, κάλυψη του αγώνα, φάσεις, γκολ, φωτογραφίες και βίντεο καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, μείνετε συντονισμένοι στην Σελίδα μας στο Facebook!




Share on Google Plus

About Δημήτριος

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.