Klopp:«Επαγγελματική νίκη»

Ο Jürgen Klopp ήταν αρκετά χαρούμενος με την επαγγελματική εμφάνιση της ομάδας του, μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στη Watford στο Anfield την Κυριακή, έχοντας ζητήσει από την ομάδα του να παίξει 'το ποδόσφαιρο του Joe Allen'.














Ο Ουαλός μέσος άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό, στο παιχνίδι της Barclays Premier League, και οι 3 βαθμοί εξασφαλίστηκαν από τον Roberto Firmino, που μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Δείτε τι είχε να πει ο Klopp:

Για την εμφάνιση της ομάδας, έχοντας και 8 αλλαγές...


Και πάλι, καλή. Όλες οι αλλαγές μέχρι τώρα δεν ήταν ένα θέμα. Στο Swansea δεν ήταν ένα πρόβλημα, στο Swansea ήταν δύσκολο για όλους μας. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στις 12:00, ήταν η πρώτη μου συνάντηση στις 10 η ώρα. Είμαι πολύ σίγουρος ότι δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση στη συνάντηση, οπότε γιατί μπορώ να περιμένω ότι οι παίκτες μου θα είναι στην καλύτερη κατάσταση στις 12; Είχαμε πολλά παιχνίδια και πολλά από αυτά ήταν στις 8 η ώρα το βράδυ, γι 'αυτό είναι μια μεγάλη διαφορά. Εμείς δεν παίξαμε πάρα πολύ καλά, αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά σήμερα, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αλλαγές, μια πραγματική επαγγελματική απόδοση. Κάναμε ό, τι ήταν απαραίτητο. Δεν ήταν τέλεια ή ένα παιχνίδι για το μουσείο της LFC, ήταν μια επαγγελματική απόδοση. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα και αξίζαμε να κερδίσουμε, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος.

Για τη συνεισφορά των νέων παικτών του...

Έπρεπε να τους δώσουμε την ευκαιρία και την πήραν. Πήραν την ευκαιρία. Ο Ojo, όλοι είδαμε ήδη τι θαυμάσιος παίκτης είναι.Ο Connor Randall μόνο λίγα λεπτά. Ο Cameron Brannagan, του είπα όταν θα έμπαινε «Δεν είναι η θέση σου αυτή που θα σε βάλω, συγγνώμη». Αλλά μετά το παιχνίδι είχα να πω «Ξέχασε το, μπορείς να παίξεις και αυτήν τη θέση». Ήταν πραγματικά καλό. Ο Kevin Stewart δούλεψε τόσο σκληρά σε μια κεντρική θέση. Κάναμε τα πάντα, όλα ήταν καλύτερα. Το γρασίδι ήταν λίγο μικρότερο και λίγο πιο υγρό. Αλλά με αυτόν τον καιρό, μετά από μισή ώρα από το πρώτο ημίχρονο και 60 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, και πάλι είναι ξηρό. Κάνει το παίξεις ποδόσφαιρο λίγο πιο δύσκολο. Το είδατε αυτό. [Υπήρχαν] μία ή δύο πραγματικά καλές αποκρούσεις από τον Simon, αλλά όχι πάρα πολλά προβλήματα στο παιχνίδι. Έτσι, μια επάξια νίκη σε ένα όμορφο, ηλιόλουστο απόγευμα - καλό.















Για το πλασάρισμα στην εξάδα στην Premier League...


Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Παίζουμε την Τετάρτη εναντίον της Chelsea, κατά τη γνώμη μου, ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Liverpool και Chelsea, ωραία κλαμπ, ας παίξουμε. Αν αρχίσεις να ξεκουράζεσαι τώρα, δεν έχεις καμία πιθανότητα μια εβδομάδα, την Τετάρτη στη Βασιλεία. Πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε. Για μερικούς μήνες προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την ένταση, αυτό είναι που έχουμε κάνει όλη την ώρα. Εμείς θα το κάνουμε αυτό για τις επόμενες 10 ημέρες - παίζουμε με την Chelsea, τη West Brom και τη Sevilla.

Για τη σημασία του να υπάρχει στην ομάδα ο Joe Allen...

Στη σημερινή συνάντηση είπα ότι θα ήταν ωραίο αν θα μπορούσαμε να παίξουμε «το ποδόσφαιρο του Joe Allen» - λαμπρή τεχνική, εργατικός, πολύ ζωντανός, πολύ ενεργητικός. Αυτός είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Σε καλές ομάδες με περισσότερους καλούς παίκτες από ό, τι χρειάζεσαι, έχεις καταστάσεις όπως αυτή [το rotation]. Αλλά παίρνει την κατάσταση άψογα, είναι ένα θαυμάσιο αγόρι και επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι πραγματικά καλό. Σήμερα, χωρίς τον Joe θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Οπότε, είμαι εντελώς καλά μαζί του.

Για την πρόσφατη δυνατή φόρμα της ομάδας μέσα στο Anfield...

Είναι το πώς είναι όταν είσαι στο σπίτι σου, πραγματικά ισχυρός και να μη δίνεις πόντους μακριά. Θέλω να είμαι, στο μέλλον, πραγματικά συνεπής σε όλα τα παιχνίδια. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Όταν ήρθα εδώ, είχαμε ένα μικρό πρόβλημα στην έδρα μας, δεν ήταν πολύ εύκολο να κερδίσουμε. Γνωρίζουμε ότι το Anfield είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Σήμερα ήταν λίγο ζεστό και όχι η υψηλότερη ένταση για μια άλλη εξαιρετική απόδοση από την ομάδα ή το πλήθος. Ήταν εύκολο να απολαύσεις το παιχνίδι όπως ένα απογευματινό τσάι την Κυριακή ή κάτι τέτοιο. Για τα αγόρια ήταν σκληρή δουλειά, όλα τα υπόλοιπα μπορούν να τα απολαύσουν και να προετοιμαστούν για την επόμενη εξαιρετική βραδιά την Τετάρτη.



Πηγή:Liverpoolfc.com
Επιμέλεια:Χρήστος Τσακαλέρης


























































































































Share on Google Plus

About Chris Tsak

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.