Liverpool 1 - 3 Sevilla - Βαθμολογίες Παιχτών: Ο γερόλυκος Toure δείχνει το δρόμο, Coutinho και Moreno.. τον έχασαν!



Eπιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Α ρε ομάδα.. Αυτοκτονία από το 1-0, με τρελά αμφισβητούμενες αποφάσεις το διαιτητή, κάκιστο δεύτερο ημίχρονο και 1-3 τελικό σκορ.

Χωρίς Ευρώπη του χρόνου η Liverpool, που έχασε με 1-3 στη Βασιλεία από τη Σεβίλλη. Ας δούμε πώς έπαιξαν οι παίχτες μας στον τελικό.

Simon Mignolet: Καμία ευθύνη σε κανένα από τα 3 γκολ, με μια εξαιρετική επέμβαση στο κοντινό σουτ του Gameiro, έδειξε σιγουριά περισσότερη από τη συνηθισμένη.

Βαθμολογία: 6.5/10




Nathaniel Clyne: Eξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο. Καίρια τάκλιν αμυντικά, πολλά ανεβάσματα, εξαιρετικές σέντρες, μια από αυτές βρήκε το κεφάλι του Sturridge ο οποίος παρ'ολίγον να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή του μαζί με όλη την ομάδα, και αντιμετώπισε προβλήματα από τη δεξιά μεριά.

Βαθμολογία: 6/10




Kolo Toure: Με διαφορά ο καλύτερος παίχτης της ομάδας μας. Εκεί που όλοι είχαν παρατήσει το παιχνίδι, αυτός συνέχισε να αγωνίζεται με πάθος. Ήταν εκεί σε ένα τετ-α-τετ του Gameiro, ενώ και σε διάφορες άλλες φάσεις καθάρισε είτε με το κεφάλι του, είτε με τα πόδια του.

Βαθμολογία: 7.5/10 (MOTM)




Dejan Lovren: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, έδειξε σταθερότητα και δύναμη. Έπεσε στο δεύτερο, με τον Gameiro και τον Banega να δημιουργούν πολλά προβλήματα, δε βοηθήθηκε ωστόσο από το κέντρο του. Πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε ως offside.

Βαθμολογία: 6/10




Alberto Moreno: Αγωνίστηκε κόντρα στην παλιά του ομάδα, στην ομάδα που μεγάλωσε. Ωστόσο έκανε ίσως το χειρότερό του παιχνίδι με την φανέλα της Liverpool. Έχουμε κατά καιρούς αναρωτηθεί για τις αμυντικές του ικανότητες, αλλά και για τις λάθος επιλογές του, και σήμερα δεν ήταν εξαίρεση. Η ομάδα χρειάζεται ξεκάθαρα έναν αριστερό αμυντικό, που να παίζει άμυνα.

Βαθμολογία: 3/10




James Milner: Έτρεξε, πάλεψε, αυτά που κάνει σε κάθε αγώνα. Έπεσε και αυτός μαζί με όλη την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Βαθμολογία: 6/10




Emre Can: Πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, όπου ήταν ο κύριος playmaker της ομάδας μας. Μοίρασε και οργάνωσε πολύ ωραία. Στο δεύτερο ημίχρονο? Απών! Δε βγήκε ποτέ από τα αποδυτήρια, και αυτό φάνηκε πολύ μιας και η ομάδα μας έχασε το κέντρο.

Βαθμολογία: 5.5/10




Adam Lallana: Ο ηγέτης του pressing στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έβγαλε και μια πολύ καλή κάθετη μπαλιά στον Sturridge. Έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και αντικαταστάθηκε.

Βαθμολογία: 6/10




Roberto Firmino: Aρκετά καλό πρώτο 20λεπτο, άρχισε να πέφτει από αυτό τη σημείο και μετά, με αποκορύφωμα το δεύτερο ημίχρονο όπου ήταν ανύπαρκτος. Μπορεί να διαμαρτύρεται για χέρι που δε δόθηκε.

Βαθμολογία: 5/10

Philippe Coutinho: Μπήκε στο 80 στο ματς και έκανε ένα σουτ, ψηλά, πάνω από τα δοκάρια. Oύτε φωτογραφία του από τον αγώνα δεν μπορέσαμε να βρούμε. Άφαντος.

Βαθμολογία: 4/10




Daniel Sturridge: Έδειξε την κλάση του με εξαιρετικό γκολ με εξωτερικό φάλτσο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έχασε και δύο καλές -δύσκολες όμως- ευκαιρίες. Ανύπαρκτος και αυτός στο δεύτερο ημίχρονο, όπου όσες φορές πήρε την μπάλα, ούτε που σκέφτηκε να πασάρει.

Βαθμολογία: 6/10

Divock Origi (στο 69' στη θέση του Firmino): Δεν μπόρεσε να βοηθήσει, ενώ δέχτηκε και την κίτρινη κάρτα σχεδόν αμέσως.

Βαθμολογία: 5/10

Joe Allen (στο 73' στη θέση του Lallana): Ούτε αυτός μπόρεσε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο.

Christian Benteke (στο 82' στη θέση του Toure): Πρόσθεσε έναν τελικό Europa League στο βιογραφικό του.

Βαθμολογία: -




Jurgen Klopp: Παρέταξε την καλύτερη δυνατή εντεκάδα, με εξαιρετικό κοουτσάρισμα στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μπορεί να κάνει κάτι αν ο διαιτητής δε δίνει πεντακάθαρο(α) πέναλτι. Ούτε επίσης όταν η ομάδα τρώει γκολ από τα αποδυτήρια. Όταν όμως πέταξε μέσα τους Origi και Benteke, η Liverpool φάνηκε να μην έχει ξεκάθαρο πλάνο, χωρίς αυτό να ξέρουμε αν είναι ευθύνη του Klopp ή όχι. (όπως και το γενικότερο.. μπάχαλο του δευτέρου ημιχρόνου). Σίγουρα έχει πολλή δουλειά να κάνει το καλοκαίρι.

Βαθμολογία: 6/10
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.