Αμφίβολο το μέλλον για Benteke



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Σε δηλώσεις προέβη ο Christian Benteke, στα πλαίσια της προπόνησης της Εθνικής Βελγίου για το επερχόμενο Euro.

Ο Βέλγος επιθετικός παραδέχθηκε πως ήταν μια δύσκολη χρονιά γι'αυτόν, με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ενώ τόνισε τη σημαντικότητα του ενεργού ρόλου στην ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο, είτε αυτή είναι η Liverpool, είτε κάποια άλλη.

Ο Christian Benteke, έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, κυρίως για την τιμή που αποκτήθηκε, καθώς από τους περισσότερους, τα 32.5 εκατομμύρια λίρες κρίνονται άκρως υπερβολικά. 

Ωστόσο, οι 7 εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ως βασικός το 2016, αφήνουν πολλά ερωτηματικά για το μέλλον του Βέλγου, το οποίο κρίνεται αβέβαιο. Ενδεικτικό είναι πως τη φετινή χρονιά ήταν στη σειρά επιλογής πίσω από Sturridge και Origi, ενώ και από τον Roberto Firmino. 

Αναλυτικότερα, ο Christian Benteke δήλωσε:

"Έχω μπει πια στα 25 μου. Δεν είμαι ούτε μεγάλος, αλλά ούτε και μικρός. Το βασικότερο όμως, είναι να αγωνίζομαι. Το συμβόλαιό μου με τη Liverpool ισχυεί ακόμα, και θα ήθελα να μείνω στην ομάδα αν είμαι στα σχέδια του προπονητή. Αν δεν υπάρξει τέτοια περίπτωση, το βλέπω δύσκολο να παραμένω. Θα το σκεφτώ καλύτερα μετά το Euro."



"Ήμουν έτοιμος γι'αυτό που επρόκειτο να αντιμετωπίσω. Ήξερα πως αν δεν έχω σταθερή απόδοση, θα με κριτικάρουν. Και κάτι τέτοιο έγινε. Όταν αλλάξαμε προπονητή, κατάλαβα ότι δεν ήμουν στα πλάνα του Klopp. Αυτό δεν ήταν τόσο ευχάριστο, καθώς ξέρω πως ήθελε να με αποκτήσει όταν ακόμα ήμουν στην πρώτη μου χρονιά στην Villa. Είχαμε αρκετές συζητήσεις μαζί, και φυσικά σέβομαι και κατανοώ τις αποφάσεις του."

Να θυμίσουμε, πως φυσικά ο Christian Benteke είναι στην αποστολή του Βελγίου για το Euro, μαζί με τον Divock Origi, αλλά και τον Simon Mignolet.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.