Καμία προσφορά από την Κίνα για Λίβερπουλ!

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε σήμερα σχετικά με ενδιαφέρον Κινέζων επιχειρηματιών για την εξαγορά της ομάδας έναντι 700 εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για την κινεζική εταιρία SinoFortone που έχει επενδύσει πάνω από 5 δισεκατομμύρια σε πρότζεκτ στην Μεγάλη Βρετανία και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Indepedent, Simon Hughes, επιθυμούσε να αγοράσει την Λίβερπουλ προσφέροντας τεράστια ποσά χρημάτων στους ήδη ιδιοκτήτες.

Ωστόσο, έγκυρο ρεπορτάζ του James Pearce αναφέρει πως στα χέρια της FSG δεν υπάρχει ουδεμία πρόταση από κινεζική επιχείρηση για την ανάληψη της ιδιοκτησίας της ομάδας.

Ο Pearce τονίζει πως οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ δεν έχουν καμία πρόθεση να αφήσουν αλλού τις τύχες της ομάδας και δεν σκοπεύουν να την πουλήσουν στο άμεσο μέλλον. Πάντοτε ήταν ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, όμως και οι ίδιοι αναφέρουν πως δεν ήρθαν ποτέ σε επικοινωνία με την SinoFortone.

Επομένως, καταλήγουμε στο ότι τα όποια δημοσιεύματα περί πώλησης της ομάδας σε Κινέζους επιχειρηματίες είναι αναληθή και πως δεν τίθεται κανένα θέμα απομάκρυνσης της FSG από τον σύλλογο στο άμεσο μέλλον.

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: James Pearce  
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.