Μόνο χαμόγελα για αυτά τα παιδιά

Επιμέλεια: Τάσος Ζαννής.
Pre-season 2016/2017

Στο τρίτο της φιλικό προετοιμασίας, η Λίβερπουλ νίκησε (παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο) τη Γουίγκαν με 2-0 στο DW Stadium, κράτησε ακόμα ένα clean sheet και αρκετοί νεαροί συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν τον Κλοπ!

Επόμενος αγώνας για τους κόκκινους, με την Χάντερσφιλντ Τάουν (Τετάρτη 20/7, 21:45) στο John Smith's Stadium.


Μέχρι στιγμής, όλα βαίνουν καλώς για τη Λίβερπουλ, η οποία έκανε το τρία στα τρία ως τώρα στα φιλικά προετοιμασίας, και σίγουρα ο Κλοπ έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση τόσο ορισμένων βασικών παικτών, όσο και των... πιτσιρικάδων της ομάδας.

Ορεξάτος ο Ίνγκς, εντυπωσιακοί Κεντ και Γούντμπερν, άτυχος (με δύο δοκάρια) ο Κουτίνιο.

Το ματς


Οι κόκκινοι ξεκίνησαν αρκετά δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Κουτίνιο να έχει ήδη δύο δοκάρια μέσα σε δέκα λεπτά! Η ομάδα του Κλοπ είχε ξεκάθαρα την υπεροχή στο πρώτο μέρος, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τους Ματίπ (20') και Μανέ να έχουν από μία καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ αλλά το 0-0 παρέμεινε.

Όπως παρέμεινε και στο 30', όπου ο Κάριους έκανε λάθος κοντρόλ και πριν προλάβει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ο Μόρσι, ο Γερμανός τερματοφύλακας αποσώβησε τον κίνδυνο την ύστατη στιγμή!

Με μπόλικες αλλαγές από μεριάς των κόκκινων ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Ίνγκς έδειξε κεφάτος και έψαχνε το γκολ σε κάθε προσπάθεια. Στο 54', ο Άγγλος είχε καλή ευκαιρία αλλά ο τερματοφύλακας της Γουίγκαν μπλόκαρε με δυσκολία του σουτ. Αυτό που δεν κατάφερε όμως, στο 54', το κατάφερε λίγο αργότερα.


Αφού κι ο Κεντ (μετά από ωραία προσωπική ενέργεια) δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 68', ήρθε ο Ίνγκς δύο λεπτά αργότερα και μετά από τη γλυκιά σέντρα του Μάρκοβιτς, ο Άγγλος έκανε το 1-0!





Στην αμέσως επόμενη φάση, ήταν η σειρά του Γούντμπερν να σκοράρει. Ο Κεντ βρήκε υπέροχα τον 16χρονο, κι αυτός διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του με την κόκκινη φανέλα. Ο μικρός έχει εντυπωσιάσει στα τρία αυτά πρώτα φιλικά. Η αλήθεια να λέγεται.

Σχόλιο
 Μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ, όχι τόσο με την απόδοση, όσο με την όρεξη και τη διάθεση των παικτών του. Και πάνω από όλα, η επίδραση των μικρών στο παιχνίδι των κόκκινων, είναι θετικότατη!




Η σύνθεση της Λίβερπουλ

Α' ΗμίχρονοΚάριους, Ράνταλ, Ματίπ, Λόβρεν, Φλάναγκαν, Εγιάρια, Στιούαρτ, Μπράναγκαν, Μανέ, Κουτίνιο, Φιρμίνο
Β' Ημίχρονο: Κάριους, Ράνταλ, Ιλόρι, Ματίπ, Γουίζντομ, Λούκας, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μάρκοβιτς, Γούντμπερν, Κεντ, Ίνγκς
Share on Google Plus

About Τάσος Ζαννής

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.