Κλοπ για το νέο συμβόλαιο: "Είμαι γεμάτος πάθος για αυτόν τον σύλλογο!"

Γεμάτος δύναμη και πάθος στο ταξίδι του αυτό με την Λίβερπουλ δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη συμφωνία του για νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα.

9 μήνες μετά την πρόσληψή του ως προπονητής, ο Γερμανός ανανέωσε με την ομάδα μαζί με τους βοηθούς του Μπούβατς και Κράβιετς με σκοπό να χτίσουν την δική τους ομάδα σε όλο αυτό το διάστημα, κίνηση που φανερώνει την μεγάλη εμπιστοσύνη της διοίκησης στα πρόσωπά τους.

Λίγο πριν το εναρκτήριο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην Τρανμίρ, ο Κλοπ εξέφρασε την ευτυχία του για το νέο συμβόλαιο.

Για το πόσο χαρούμενος είναι με το νέο συμβόλαιο...

Πολύ! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι προπονητής της Λίβερπουλ, αυτό είναι αλήθεια. Τι μπορώ να πω; Όταν ήρθα εδώ, το να μου ζητήσει κάποιος να γίνω προπονητής της Λίβερπουλ ήταν η μεγαλύτερη τιμή που μπορούσα να φανταστώ. Είναι υπέροχο. Δεν ήταν δική μου ιδέα για να είμαι ειλικρινής, αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος όταν το άκουσα. Είναι όπως ένα πέναλτι, όλοι χαίρονται όταν ακούνε το σφύριγμα, όμως πρώτα πρέπει να σκοράρεις για να γίνει η δουλειά. Αυτό πρέπει να κάνουμε τώρα. Είναι μια ωραία κατάσταση, μας αρέσει πολύ. Μας αρέσει να είμαστε εδώ και να δουλεύουμε μαζί- στο Μέλγουντ, στο Chapel Street και σε όλο το κλαμπ. Είναι μια πολύ ωραία σχέση και είναι η βάση για το μέλλον μας. Είναι σαν ένα σημάδι, είναι ωραίο. Οπότε πάμε!

Για τους Μπούβατς και Κράβιετς που ανανέωσαν μαζί του...

Δεν υπήρχε διαφορετική περίπτωση φυσικά. Είμαι εξαρτημένος από αυτούς τους δυο τώρα. Είναι καλό. Μαζί με τους Πεπ (Λίντερς) και Τζον (Άχτενμπεργκ). Είναι καλό να δουλεύουμε. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας και την φωτιά στην ομάδα, την συμπεριφορά του να μαθαίνεις σε μια ομάδα και θέλουμε να το μεταφέρουμε αυτό στην ομάδα μας. Είμαστε αρκετά φιλόδοξοι και θέλουμε να επιτύχουμε πολλά. Προσπαθούμε να βρίσκουμε δικούς μας παίκτες, παίκτες για την Λίβερπουλ που θέλουν να παίξουν σε αυτήν και να μην τους πείθουμε με τα λεφτά, αλλά με το όνομα του συλλόγου, με την ατμόσφαιρα, με το Άνφιλντ, με την θέση της ομάδας, με την ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι σπουδαίο για το μέλλον. Τώρα προχωράμε.

Για το τι σημαίνει για εκείνον η επιτυχία, αφότου είχε δηλώσει πως όσο πιο κοντά είμαστε τόσο δυνατότεροι γινόμαστε και η επιτυχία είναι πιο γλυκιά...

Θα δούμε, αλλά για μένα η γλυκιά επιτυχία είναι κάτι ιδιαίτερο και αυτό θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε 100%. Το να είμαστε μαζί για πολύ καιρό σημαίνει ότι γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον καλά και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητές μας καλύτερα. Αν είσαι πάντα καινούριος κάπου τότε πρέπει να είσαι διαφορετικός και να δείχνεις ξεχωριστός. Θέλουμε αυτό να είναι το φυσικό μας και να δείχνουμε πάντα το καλύτερό μας- αυτή την ατμόσφαιρα δημιουργούμε για τους παίκτες μας. Υπάρχει πίεση στην ομάδα, θα υπάρχει και του χρόνου γιατί θα έχουμε πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ 100%, και αυτοί θα ωθήσουν ο ένας τον άλλον προς το υψηλότερο επίπεδο- και θα το βοηθήσω αυτό. Στο τέλος, αν δείτε τις εικόνες από το Μέλγουντ, τα αποδυτήρια έχουν κάποιους νέους πίνακες- νέες φάτσες, αλλά όχι πραγματικές στον τοίχο, ώστε να δημιουργήσουμε μια κατάσταση στην οποία ο ζωγράφος θα πει "Οκ, αυτή η ομάδα πρέπει να μπει στον τοίχο". Είμαι πολύ χαρούμενος με την ευκαιρία αυτή τώρα. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, γεμάτος δύναμη, γεμάτος πάθος για αυτόν τον σύλλογο. Θα προσπαθήσω.

Επιμέλεια: Απόστολος Παπανικολόπουλος
Πηγή: liverpoolfc.com
Share on Google Plus

About Tolis Papanikolopoulos

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.