BREAKING: Νέος στόχος: Georginio Wijnaldum



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Αφού η ομάδα μας δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Udinese για την απόκτηση του Piotr Zielinski, και με την Gladbach να μη φαίνεται διατεθειμένη να πουλήσει τον Dahoud σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, έπρεπε να στραφεί αλλού.

Η εναλλακτική του Jurgen Klopp ακούγεται στο όνομα Georginio Wijnaldum. Ο 25χρονος Ολλανδός μέσος ήταν σαν μια όαση στην έρημο στην ομάδα της Newcastle την προηγούμενη χρονιά, και φαίνεται πως είναι ψηλά στην εκτίμηση του Klopp.

Η Liverpool φαίνεται να κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς για την απόκτησή του, και θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή τις επόμενες μέρες, ώστε να πετάξει ο Wijnaldum στην Αμερική μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. 



Σε πρώτη φάση, η Newcastle ζητάει 27 εκατομμύρια λίρες, αλλά η ομάδα μας πιστεύει πως η χρυσή τομή θα βρεθεί κοντά στα 20 εκατομμύρια. Ο Rafa Benitez, o οποίος ενδιαφερόταν και για τον Jordon Ibe, φαίνεται να θέλει δανεικό -κατά προτίμηση- τον Sheyi Ojo, ή και κάποιον άλλον νεαρό παίχτη της ομάδας μας, ο Klopp όμως θέλει να κρατήσει τους μικρούς στο Anfield. 

Ο Gini -όπως τον αποκαλούν- αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου, είτε ως κεντρικός μέσος, είτε ως επιθετικός μέσος, ενώ πέρσι στα περισσότερα ματς της Newcastle έπαιζε ως αριστερός μέσος.

Ο Wijnaldum αγωνίστηκε και στα 38 παιχνίδια με τη φανέλα της Newcastle την προηγούμενη σεζόν, πετυχαίνοντας 11 γκολ και 6 ασσίστ. Highlight φυσικά, τα 4 γκολ που πέτυχε κόντρα στη Norwich.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.