Εξελίξεις στα θέματα των Canos, Ιbe, Benteke και Clyne

Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

H θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει στα ύψη, και το ίδιο γίνεται και με την αγωνία στη μεταγραφική περίοδο, καθώς καθημερινά έχουμε καινούριες εξελίξεις τόσο όσον αφορά τις αφίξεις, αλλά και τις αποχωρήσεις!

Ο Klopp σε πρόσφατες δηλώσεις του είπε πως το ρόστερ πρέπει να μικρύνει, και τέτοια νέα σας έχουμε σήμερα.




Τα καναρίνια της Norwich, έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο του Sergi Canos, καθώς ήδη έχει επέλθει συμφωνία με τη Liverpool. Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια λίρες, τελικά το ποσό αναμένεται να αυξηθεί αρκετά. Έχουμε λοιπόν, 2,5 εκατομμύρια καθαρά, και άλλα 2 εκατομμύρια από μπόνους, βασισμένα στις συμμετοχές του 19χρονου Ισπανού με τη φανέλα της Norwich. Επίσης, σύμφωνα με τις πηγές μας, έχει μπει και ρήτρα επαναγοράς στη συμφωνία.




Ο Jordon Ibe δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Παρασκευής με την Tranmere, καθώς είναι σε άδεια για να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του με την Bournemouth. To ποσό των 15 εκατομμυρίων λιρών έχει ήδη συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.




Και ο Christian Benteke είναι στα πρόθυρα της εξόδου, ωστόσο ακόμα η Liverpool δεν τα έχει βρει με την Crystal Palace. Η ομάδα μας, θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα -αν όχι όλα- από τα 32.5 εκατομμύρια λίρες που δαπανήθηκαν πέρσι για την απόκτησή του. Ο Βέλγος επιθετικός είναι ακόμα σε διακοπές.




Τέλος, υπήρξαν κάποια -ασχολίαστα- δημοσιεύματα σήμερα το μεσημέρι για ενδιαφέρον της Barcelona για τον Nathaniel Clyne. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτά, ο Clyne φαινόταν δυσαρεστημένος με το ρόλο που έχει υπό τις οδηγίες του Jurgen Klopp. Αυτά τα δημοσιεύματα λοιπόν, διαψεύδονται κατηγορηματικά, μιας και ο Clyne είναι πολύ ψηλά στην εκτίμηση του Klopp, και δεν υπάρχει καμία περίπτωση αποχώρησής του.

Σημειώνουμε πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρχουν εξελίξεις τόσο για τους παίχτες που αναφέραμε, όσο και για αρκετούς ακόμα, μιας και όπως είπαμε ήδη, ο Klopp θεωρεί πως το ρόστερ αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλο.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.