Gerrard: «Μιλάμε με τον Klopp, αλλά...»

O Steven Gerrard αποκάλυψε πως συνεχίζει να βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Jurgen Klopp, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει πλάνο για να αναλάβει κάποιο ρόλο στο τεχνικό επιτελείο της Liverpool.


Ο θρύλος του KOP, αναμένεται να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όταν το συμβόλαιό του με τους LA Galaxy λήξει, στο τέλος της χρονιάς του MLS.

Ο Gerrard, που δουλεύει στο να βγάλει το δίπλωμα της UEFA, ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την προπονητική, και έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Όμως, ο 36χρονος μέσος, βλέπει ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κενή θέση στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Merseyside.


«O Jurgen Klopp είναι μοναδικός. Έχει τη δική του ομάδα ανθρώπων γύρω του, και είναι ευχαριστημένος με αυτή.»

«Φυσικά, η σύνδεσή μου με τη Liverpool είναι πολύ μεγάλη, και πάντα θα την έχω στην καρδιά μου, αλλά δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω.»

«Δε χρειάζεται να πάρω απόφαση για το αν θα δουλέψω δίπλα στον Klopp ή όχι. Τα πηγαίνουμε πολύ καλά, βρισκόμαστε σε επαφή, αλλά δεν υπάρχει ευκαιρία για δουλειά στην ομάδα, αυτή τη στιγμή.»


Παράλληλα, ο Stevie G κλήθηκε να κάνει μερικά σχόλια για τον προπονητή της Liverpool, και τη δουλειά του στην ομάδα από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία των «κόκκινων».

«Δε χρειάζεται να πω τίποτα για το θέμα. Μόνο ότι είμαι πολύ μεγάλος fan του. Ελπίζω να ξανά φέρει επιτυχίες στη Liverpool την επόμενη σεζόν. Θα τον υποστηρίζω από εδώ (Αμερική).»


Τέλος, ο Gerrard μίλησε και για την (σπουδαία) καριέρα του, στην οποία δυστυχώς θα μπουν σύντομα οι τίτλοι τέλους.

«Το ξέρω ότι πλησιάζω στο τέλος. Αυτό που θέλω είναι να προσπαθήσω να διασκεδάσω κάθε στιγμή.»

«Αυτό που θα μου λείψει περισσότερο στα γήπεδα, είναι η φασαρία του κόσμου. Γι' αυτό το λόγο παίζω το παιχνίδι άλλωστε.»

«Οι οπαδοί της Liverpool είναι ξεχωριστοί. Βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα. Το Anfield είναι το αγαπημένο μου στάδιο.»

«Η ατμόσφαιρα στο Anfield είναι δύσκολο να εξηγηθεί με λέξεις. Ο θόρυβος και το πάθος της εξέδρας είναι εκπληκτικά.»


Επιμέλεια: Γιώργος Δρογγίτης

 
Share on Google Plus

About George Drogg

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.