Χαρούμενος ο Sakho - Μυστήριο με την Υπηρεσία Anti-Doping

Διαβάστε τις δηλώσεις του Mamadou Sakho αμέσως μετά την απόφαση της UEFA να τον αθωώσει. Ποια ήταν η ανακοίνωση της Liverpool και πώς προκάλεσε η Υπηρεσία Anti-Doping;  

"Το ήξερα ότι δεν είχα κάνει τίποτα παράνομο", δήλωσε ο Sakho μόλις έμαθε την απόφαση της UEFA να τον απαλλάξει από τις κατηγορίες.

"Είμαι χαρούμενος που επιτέλους τελείωσε. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα, όμως ήξερα ότι δεν είχα κάνει κάτι κακό. Τώρα ανυπομονώ να ξαναμπώ στην ομάδα και να παίξω πάλι".

Με τη σειρά της, η Liverpool FC εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Η Liverpool FC χαιρετίζει την απόφαση της UEFA να αποσύρει την κατηγορία εις βάρος του Mamadou Sakho, επιβεβαιώνοντας πως δεν παραβίασε κανέναν κανονισμό doping. Είμαστε χαρούμενοι που ο Mamadou μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του μαζί μας".

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης και παράλληλα το πιο μυστηριώδες στοιχείο είναι πως η WADA (Παγκόσμια Υπηρεσία Anti-Doping) δεν είχε κανέναν εκπρόσωπο στην ακρόαση του Sakho και δεν έφερε στοιχεία στο δικαστήριο.

Ήταν μια υπόθεση που στέρησε από τον Sakho τη συμμετοχή στον ημιτελικό και τον τελικό του Europa League, καθώς και το συμβόλαιο συνεργασίας με τη Nike.

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.