Adam Lallana: "Ο Mane δίνει στην ομάδα το απρόβλεπτο στοιχείο"!


Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

"Στα τελευταία χρόνια του στην ομάδα, ο Steven Gerrard μπορούσε να πει μετά από λίγες μόλις προπονήσεις, αν κάποια καινούρια μεταγραφή της Liverpool, θα ήταν άλλη μια από τις πολλές σπατάλες χρημάτων, ή θα ανέβαζε την αδρεναλίνη των φιλάθλων στα ύψη." [Paul Joyce]

Δεν μπαίνουμε στον κόπο να συγκρίνουμε τον Adam Lallana με το μεγάλο αρχηγό, προφανώς τέτοια σύγκριση δεν υφίσταται, και θα περάσουν πάρα πολλά χρόνια μέχρι να έρθει παίχτης που θα μπορεί να συγκριθεί με τον Steven Gerrard. Ωστόσο τα λόγια του Lallana για τον Sadio, είναι εξαιρετικά, και άξια αναφοράς:

"Ήξερα από την πρώτη στιγμή, τι θα προσφέρει ο Sadio στην ομάδα, ανεξάρτητα από το τι είδατε στην προετοιμασία. Προφανώς, στον αγώνα κόντρα στην Barcelona φάνηκαν όλες οι πτυχές του παιχνιδιού του, ωστόσο εγώ τα είχα δει από τις πρώτες του χρονιές στην Αγγλία."



"Είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε μέχρι τώρα. Προσθέτει το στοιχείο του απρόβλεπτου στην ομάδα. Μπορεί να σε περάσει απ'έξω, από μέσα, σκοράρει εύκολα κάτι το οποίο είδαμε και στον αγώνα με την Barcelona! Είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα, πιστέψτε με! Αυτή τη στιγμή έχουμε πολλούς παίχτες, που μπορούν να παίξουν σε διαφορετικές θέσεις. Ο προπονητής μας έχει πολλές δύσκολες αποφάσεις να πάρει, αλλά είναι θετικό γεγονός για την ομάδα ότι υπάρχει πληθώρα ανταγωνισμού."

Ο Αdam Lallana είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται στη βασική εντεκάδα του πρώτου παιχνιδιού της ομάδας μας, κόντρα στην Arsenal, σε μια θέση όμως που δεν είχε αγωνιστεί στη Liverpool στο παρελθόν, στην τριάδα των κεντρικών μέσων. Αυτό, ίσως να βγάλει και τον καλύτερό του εαυτό στο παιχνίδι μας, μιας και θα βρίσκεται λιγότερο σε θέσεις που να ευνοούν το σκοράρισμα -που ας το αποδεχτούμε, είναι το μεγάλο μειονέκτημα του Adam-, ωστόσο θα μπορεί να καθορίζει το ρυθμό του παιχνιδιού, να οργανώνει και να πιέζει, στοιχεία στα οποία είναι εξαιρετικός.



Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν, την Κυριακή, να δούμε τον Sadio να βγάζει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας μας, όλα αυτά τα στοιχεία για τα οποία τον εξύμνησε ο Adam Lallana. Μέχρι τότε, YNWA!
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.