Αγανακτισμένος με τους δημοσιογράφους ο Klopp!

Επιμέλεια: Νίκος Γιαμπολδάκης

Σκληρός, ειρωνικός και αυστηρός Jurgen Klopp απέναντι στους δημοσιογράφους, και ταυτόχρονα αινιγματικός. 


Ο Jurgen Klopp βρέθηκε ενώπιον των δημοσιογράφων δις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εκτός των αναλύσεων γύρω από τα παιχνίδια με Burnley και Burton-Albion, αναγκάστηκε να τοποθετηθεί γύρω από τα μεταγραφικά δεδομένα και σχέδια του.

"Αν ένας αγώνας μπορούσε να μου χαλάσει τα σχέδια, θα ήμουν πραγματικά ηλίθιος", είπε για...αρχή! "Θα ξοδέψω (χρήματα); Η απάντηση είναι ότι δεν ξέρω. Θα δούμε".

"Είχαμε τον Emre Can στον πάγκο, ο Lucas Leiva δεν ήταν εδώ. Ο Emre είχε πρόβλημα στην πλάτη, αλλά έκανε κανονικά ζέσταμα και έκατσε στον πάγκο. Ο Lucas δεν ήταν εδώ, και με ρωτάτε για σκληρό κεντρικό;", είπε αυστηρά μετά το τέλος του αγώνα με την Burnley.

Γενικότερα, ο Jurgen Klopp δεν διστάζει να δηλώσει ευθαρσώς την ενόχληση του από την εμμονή των Άγγλων δημοσιογράφων γύρω από τη μεταγραφολογία.

"Πραγματικά περιμένω την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, επειδή δεν καταλαβαίνω πόσο κολλημένοι είστε όλοι σας με αυτό και γιατί δεν πιστεύετε ούτε δευτερόλεπτο στην βελτίωση μέσω της προπόνησης".

"Καταλαβαίνω πως, μετά την Arsenal, ήμασταν αρκετά μακριά από το τέλειο παιχνίδι και όλοι είπαν 'βάλαμε 4 γκολ, επομένως μπορούμε να σκοράρουμε'. Αλλά δεχτήκαμε 3, οπότε προφανώς έχουμε αμυντικό πρόβλημα. Αυτός, σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεστε πολύ για εμάς, είναι ένας τρόπος να δείτε το παιχνίδι".

"Μετά, παίξαμε στην Burnely και είχαμε 81% κατοχή, αλλά δεν βάλαμε γκολ, οπότε τώρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι θέλουμε ακόμα έναν επιθετικό, αν θέλετε".

"Νομίζω είναι πιο λογικό να τα κοιτάμε αυτά (τα μεταγραφικά), ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα μας. Αυτό έλεγα πάντα, μέχρι τις 31 Αυγούστου όλα είναι πιθανά, επειδή πολλά μπορούν να γίνουν, αλλά αυτήν τη στιγμή, δεν αισθανόμαστε ότι πχ σε εκείνη τη θέση δεν έχουμε κανέναν ή ότι δεν μπορούμε να δουλέψουμε με έναν παίκτη σε μία θέση ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο".

"Είμαστε πολύ επαγγελματίες, καθαροί και δουλεύουμε πάντα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω να πω γι αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή, 100%, τι θα γίνει, αλλά δεν έχουμε και κάποια συγκεκριμένη θέση για την οποία ψάχνουμε παίκτες".
Share on Google Plus

About Nikos Giampoldakis

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.