Δανεικός ο Sakho?!



Επιμέλεια: Θοδωρής Σπανός

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Liverpool εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσει δανεικό τον Mamadou Sakho, για να του δώσει μια ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση βασικού στην ομάδα.

O Sakho έχασε σχεδόν όλη την προετοιμασία με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Klopp τον έστειλε πίσω από τις ΗΠΑ, καθώς υπέπεσε σε πολλαπλά πειθαρχικά παραπτώματα. Eπέστρεψε ξανά σήμερα στις προπονήσεις.

Αν τελικά αποφασιστεί να δοθεί δανεικός ο Sakho, ο δανεισμός ίσως να είναι "short-term", δηλαδή η ομάδα μας να μπορεί να τον καλέσει πίσω όποτε επιθυμεί ή στο τέλος του 2016. Ο δανεισμός θα έχει ως στόχο την ανάκτηση της φυσικής του κατάστασης, να πάρει ο Γάλλος χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, αλλά και να δείξει ότι έχει ωριμάσει και πως το συμβάν της Αμερικής αποτελεί παρελθόν.

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα, καταλαβαίνουμε πως ό,τι έγινε στην Καλιφόρνια κάθε άλλο παρά ασήμαντο ήταν. Φαίνεται ότι έχει επηρεάσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τις σχέσεις Klopp-Sakho, χωρίς όμως η κατάσταση να είναι μη αναστρέψιμη. 

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα μας θα μείνει με 3 σέντερ μπακ, και αναμένουμε τις εξελίξεις.
Share on Google Plus

About Teo H. Caulfield

Αρθρογραφούμε για τo "LiverpoolFans.gr" με στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας γύρω από την αγαπημένη μας ομάδα.